Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az mitol lehet tudatos almodas...

Az mitol lehet tudatos almodasban hogy vannak olyan emberek akiket tudok iranyitani meg vannak olyanok akiket nem?

Figyelt kérdés
szept. 30. 08:43
 1/8 A kérdező kommentje:

Hiaba kepzelem el hogy csinalja ezt meg azt megse csinalja

Masokkal meg siman megy

Olyan mintha valami felsobbrendu lenne az a nehany ember akiket nem tudok iranyitani

szept. 30. 08:44
 2/8 Grimfox ***** válasza:
A tudatos álomban is vannak valódi álomelemek. Ezeket csak közvetve tudod befolyásolni, vagy csak azt, hogy a vele folytatott interakciónak mi az eredménye. Például vannak szereplők, akiket simán csak kitörölhetsz, de vannak, akik megmaradnak. De előlük meg el tudsz menekülni, vagy beszéd útján tudsz rájuk hatni(ez utóbbi a hasznosabb).
szept. 30. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
El tudom tüntetni őket, vagy átváltoztatni más személlyé néha, de legtöbbször olyan butaságokat álmodok még tudatos álom közben is hisz nem igazán/teljesen megy a kontroll, hogy inkább elrepülök a helyszínről, vagy felébresztem magam. :D
szept. 30. 17:05
 4/8 Grimfox ***** válasza:

Nálam is általában a nyomasztó, és nyugtalan álmaim válnak tudatossá, általában pont azért, mert visszatérő motívumok vannak bennük, és nem tudom őket megoldani. Ilyenkor rájövök, hogy álmodok, és vagy leteszek arról, hogy a problémát megoldjam, és egész mást kezdek csinálni, vagy erősen koncentrálok, és akkor amolyan félmegoldásra jutok. Nem lesz kellemes a megoldás, de le tudom vele zárni az álmot, és akkor nem is kell felébresztenem magam, magától véget ér. Vagy folytatódik rendesen az álom valami más irányba.

Ha emberekkel van a gond, akkor kétféle megoldás szokott lenni. Ha kevéssé tudatos az álom, akkor valahogy kidumálom magam, meggyőzöm őket. Ha kicsit tudatosabb(ami általában a stresszesebb álmoknál jelentkezik) akkor meg kiirtok mindenkit, aki jelen van, és nem ismerem fel.

szept. 30. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Én rossz álmoknál nem jövök rá, hogy álmodok. Csak ha fárasztó, vagy unalmas az álom, esetleg olyan érzésem támad mintha álmodtam már volna, illetve mintha folytatódna az álom mint egy sorozat. De olyasmi is előfordul gyakran, hogy már tudatosan lépek az álomba. Tudom, hogy nem sima álom mert sípol a fülem, vagy jön olyan fehér homályos fény mint a filmekben mutatják és magamnál vagyok. Viszont az irányítás nem megy azon kívül, hogy nappalt vagy éjszakát szeretnék. Te kérdező sokkal előbbre tartasz mint én.
szept. 30. 17:36
 6/8 Grimfox ***** válasza:
Szerintem én is csak azért jövök rá, hogy álmodok, mert a rossz álmaim repetitívek. Álmon belül is ismétlődő dolgok vannak, és sokszor álmodok nagyon hasonlót.
szept. 30. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt mondják egy pár ezoterikus helyen, hogy amikor hasonlót álmodsz, vagy folytatódik az álom akkor igazából más párhuzamos univerzumban vagy és éled át amivel ott birkózol meg. Én mint írtam le vagyok fáradva mert pakolok, takarítok, dolgozok, vagy nagyon unatkozom. Mindkettő mondhatni negatív érzés, lehet arról szó, hogy azért jövök rá, hogy tudatos az álom. Mellesleg amikor ráébredek akkor is tudom, hogy ezt-azt el kell végeznem, vagy mondom az álomban lévőnek, hogy emlékszem, hogy mondtad már, voltunk már erre és hasonlók. Furcsa nagyon...
szept. 30. 18:00
 8/8 Grimfox ***** válasza:

Ez a párhuzamos univerzum elmélet elég közkedvelt, de nem igazán látom megalapozottnak. Az éber életemmel elég jól összefüggésbe tudom hozni az álmaimat, akár tudatosak, akár nem. Nálam például az egyik leggyakoribb ismétlődő elem, hogy valahonnan igyekszem hazajutni, de valamiért sehogy sem sikerül eljutni a házamig. Van hogy még az előtt rájövök, hogy miről fog szólni az álom, mielőtt az akadályok feltűnnének, mert tudom mit akarok elérni, és a környezet egyszerre ismerős, és idegen. Ismerős, mert tudom hol vagyok, de ismeretlen, mert nem úgy néz ki, ahogy kellene. Ilyenkor szoktam elindulni véletlenszerűen olyan irányba, ahol nem kell a hazajutás miatt aggódni. Van olyan, hogy hazajutok, hiába nem is próbálom. A másik, amikor újra, és újra valami megakadályoz a hazajutásban, és emiatt ugrik be, hogy na ez álom. Ilyenkor többnyire keresztülkényszerítem magam az akadályon. Például ha egy ismerős utcán megyek végig, figyelem, hogy nehogy megváltozzon valami mássá, vagy visszadobjon az elejére. Ilyenkor van az, hogy hazajutok, de valamiért nem olyan az otthon, amilyennek kéne. Itt szoktak új álmok kezdődni. Ezt azért írtam le, mert a való életemmel könnyen összeegyzetethető ez az álommotívum. Azaz nem egy párhuzamos világban játszódik, hanem félig a tudatomban, félig a tudattalanomban.

Nálam is inkább a kellemetlen, nyomasztó dolgok segítenek felismerni, nem mondjuk a konkrétan intenzív félelemmel járó rémálmok.

szept. 30. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!