Tudatos álmodásban rá lehet venni magunkat arra, hogy ne ébredjünk fel, mikor végzünk önmagunkkal?
Nem.
Én a (jövő heti) lottószámokat kerestem az újságokban, de (mivel nem tudhatom) nem találtam meg.
Micsoda????
"....hogy ne ébredjünk fel, mikor végzünk önmagunkkal?"
MICSODA???
Amúgy nekem 1. sikerült, nem tudom tudatos volt e és inkább haldokoltam mint, hogy tudjam mi is történik de folytatódott a történet...
...Elkezdet elsötétülni a kép. Gondolom elkezdtem ébredni, de akkor úgy éreztem végem és annyit mondtam "-NEM, még NEM!" Ekkor kinyílt a szemem s ismét ugyan abban az álomban voltam. Lehet csak az agyam játszott velem, de ettől még fura volt.
Megvan, lehet!
3x estem le vagy vetettem le magam egy kastélyról, 2x fel se keltem, nem jó élmény... pláne 2x átélni, és 3x végignézni...
Minden esetre megváltoztattam a környezetem és az életvitelem (enyhe tériszonyom is lett sóval senkinek se kívánom)
Így értetted az önmagunkkalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!