Volt már részed tudatos álmodásban? (többi lent)
ha igen:
Hányszor?
Milyen volt?
Meddig tartott?
Hogyan érted el, hogy ne ébredj föl?
(nekem volt már párszor de mindig felébredtem :S)
igen
sokszor
jó
rövid ideig
úgy hogy amikor elkezd szétesni az álom akkor az álom közben elalszok
remélem hasznos volt a válasz(ok)
Nekem volt már 3x.
De csak véletlenül jöttek..amióta próbalok tudatosan álmodni azóta nem tudok....
Jó volt..:D
iigen^^
Hányszor? szinte mindig :3
Milyen volt? nagyon jó
Meddig tartott? hát amíg fel nem ébredtem :D
Hogyan érted el, hogy ne ébredj föl? sehogy, ebben inkább az a jó hogy akkor ébredek fel amikor akarok ^^ pl. hogyha nagyon rosszat álmodok fel tudok kelni :3
Volt.
Sokszor :D
Naon jó
Amig meguntam(olyankor megoltem magam ha azt akartam h vége legyen,ezekrol tudnek meselni :D)
Magamtol értem el :D
tényleg???:DD jo lehetett :D én sajnos mindig felébredek :(
és hagytad hogy történjenek a dolgok vagy az történt amit akartál??? :D
én tudatos álmodtam de felébredtem mert faterom lehúzta a wct -.-.-.-.- nagy mázlim van mi? az első pár másodpercben hogy rájödtem álmodom...
de ha nem ilyen dolog miatt ébredsz fel, akkor módszerek hogy ne ébredj fel:
-dörzsöld össze a kezed! éredz a mozgást és a tapintást
-pörögj a tengelyed körül! (nem fogsz elszédülni)
-kapaszkodj meg az álmon belül valakibe/valamibe!
-fókuszálj a kezedre, talajra!
-kiáltsd el magad hogy "tudatosság növelése, most!"!
sok szerencsét
2-3szor
jóóóó!!!! (általában repkeni szoktam)
általában úgy volt vége, hogy lezuhank és az ágyamba "esek".
Nem kellet külön elérni. De azóta is folyamatosan "edzek" rá hogy minnél töbször legyen! :D
Igen,volt :D
2x(sajnos csak 2x :( )
tök király :D
sokáig :D
Egyszerűen nem bírtam és nem akartam felébredni,magyarul lusta voltam az ébredéshez :D ;)
Remélem jókat írtam XD
13:42 vagyok.
Azt csináltam amit akartam de volt amikor hagytam h magától tortenjenek a dolgok,egyszer pl. volt egy olyan h egy ilyen nagyon horror palotaféleségben voltam,ott amikor azt meguntam akkor kiugrottam a legfelso emeletrol :DVagy volt olyan h egy temetoben voltam es ilyen szellemek meg zombik meg ilyesmik voltak es amikor ott fel akartam ebredni leszurtam magam.De még olyan is volt h agyonuttem,lelottem,felrobbantottam magam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!