Tudatos álomhoz milyen ötleteitek vannak?
Figyelt kérdés
Már a repülés az unalmas kezd lenni. Olyan kellene ami nem egy szokványos sz@r szóval izgalmas és kivitelezhető.2011. okt. 13. 14:17
1/12 anonim válasza:
megy a tudatós álmodás?
akkor pár ötlet.
elöször is
Google a barátod,wikipédia meg a barátnőd.
másik:
bármit megcsinálhatsz az álmodban.
beszélgethetsz az álombeli alakokkal,vagy teremthetsz bármit az álmodban.
asszem ugy kell hogy elképzelsz valamit a hátad mögé majd megfordulsz, asszem csak.
még nem csináltam :)
2/12 A kérdező kommentje:
Megy, igen. De én arra lennék kiváncsi, miket csináltok...valami új ötletre...
2011. okt. 13. 16:11
4/12 anonim válasza:
Tudatos álmokban, BÁRMIT lehet. NINCSENEK határok, szóval szerintem kezdd el benépesíteni az elmédet.
5/12 anonim válasza:
Ilyenkor én elmennék és megdugnám a legjobb nőket.
7/12 anonim válasza:
vagy álmodd meg a reptoid inváziót, és tedd ki ide kérdésnek, hogy mit jelent ha ezzel álmodtál :P
8/12 GusztixD válasza:
hogy képzeld el h egy ürlény elvisz a bolygójára és ott sztárvagy meg minden és még soha nem látott bolygókat látsz:D
9/12 anonim válasza:
Ha újat akarsz, ne emberi határokban gondolkodj.
10/12 barbikalola válasza:
Kérdés: Ezt hogy kell csinálni egy kicsit részletsebben hogy tudod irányítani, egyáltalán hogy kezditek el a tudatos álmodást??? Írjatok privit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!