Hogyan tudunk kapcsolatba lépni párhuzamos univerzumbeli önmagunkkal?
Te vagy a szomszédos univerzumokban a felebarát?
Egyik feled itt, a másik ott?
Különben hogyan lehetne 'önmagad' egyszerre két helyen, ugyanabban az időben?
"az univerzumok közti utazás megtervezéséhez mind a két éned kell"
Éppen az a poén hogy nincsen két én, egy én van aki felimseri önmagát a másik létsíkon, azaz tudatára ébred önmagának. Nekem ehhez a felismeréshez kellet egy baleset halálközeli élménnyel, de ez csak egy érzést adott hogy többek vagyunk mint amit tapasztalunk az anyagi világban, azaz ez lett a hajtóerő hogy megtaláljak valamit, de akkor még nem tudtam hogy mit keresek, csak hogy van valami amiről nem tudok. Egy második testen kívűli tapasztalás alkalmával ébredtem magamra, amikor testen kívűl sem szűnt meg a tapasztalás és érzékelés, akkor ébredtem rá hogy nem a test vagyok és nem az elme, hanem a mögötte álló szellemi lény, maga a tudatosság.
univerzumok kozt utazni gyerekjatek de te valosagok kozti utazasra gondoltal ami nem lehetseges
beloled csak egy van ami nem te vagy az mar mas
elobb valoban onmagad kellene megismerni
hogy ezen onmagad megsem mas csak azert az mert el, letezik
Az előző válaszolóknak mindnek igazuk van.
De elkövettek egy hibát. Ha egy párhuzamos univerzummal akarsz kapcsolatba lépni ahhoz szükséges lesz egy titkos összetevő. Szükséged lesz nagymennyiségű LSD-re vagy egy nagy adag jó kis ütős varázsgombára, de ha elég tökös vagy akkor ayahuscat kell tolni.
Na ott aztán lesz annyi univerzum, hogy csak na.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!