Azért mert annyira akarod, hogy amikor sikerülne, annyira tudatában vagy, hogy álmodsz (álmodni fogsz), hogy nem is tudsz álmodni, túl aktív az agyad, erősen akarod ezt a dolgot. Ez lehet a probléma.
aug. 24. 11:50
4/11 anonim válasza:
Mert valószínűleg éber állapotban is csapong az elméd. Márpedig álom állapotban még nehezebb irányítani az agyadat, mint eszmélt állapotban. Tulajdonképpen miről szeretnél tudatosan álmodni? Ahogy együtt vagy egy általad kívánt növeli?
aug. 24. 12:02
5/11 Szervizmérnök úr válasza:
Mert természetellenes, értelmetlen, felesleges valami.
De lehet, hogy valakiknek hasznot termelt, aki kitalálta, könyvet írt róla, kattintásokat generált, a fogékony emberek hülyítésére.
aug. 24. 19:59
6/11 anonim válasza:
Természetellenes? Hiszen jó pár ember képes rá, a tudat egy természetes dolog. Semmi természetellenes nincs abban, ha álmodás közben aktív marad..
Értelmetlen és felesleges? Hogy lenne az, ha azt csinálhatsz álmodban, amit akarsz? Sosem leszünk szabadok, kötnek a fizikai és tásadalmi korlátok. Eszméletlen érzés és a tudatosságodat is fejleszti.
aug. 24. 20:24
7/11 Szervizmérnök úr válasza:
Nem biztos, hogy egészséges. Ki tudja, valaki bele is őrülhet, ha nem volt őrült alapból.
Soha nem éreztem ilyennek szükségét, meg ez a "tudatosság" is ilyen ezo maszlag csak szerintem.
Az agynak vannak bizonyos biokémiai, illetve "számítástechnikai" folyamatai, amibe nem kellene beavatkozni, szerintem.
Számítógépben a merevlemezt nem hagyjuk éjszaka defragmentálni, kukát üríteni, végén majd belassul az egész rendszer.
Azután a vasúti átjáróban kicsit később lépsz a fékre és jött a vonat. Ennyit a "tudatosságról".
aug. 24. 21:18
8/11 anonim válasza:
Én pld egy időben így álmodtam,meg a gyerekem megszületése előtt évekig.Aztan utána valami 6 évig nem volt ilyen és most újra kezdődött.Semmit se csinálok érte,lefekszem aludni és ez az állapot van.Azt sem tudtam hogy ez tudatos álmodas amúgy,itt olvastam először erről is mikor véletlenül ide tévedtem
aug. 24. 21:54
9/11 anonim válasza:
Volt,hogy rájöttem arra,hogy álmodok. De ilyenkor fel is ébredtem kisvártatva. Pedig hú dejokat álmodnék Selena Gomezzel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!