Miert ilyen nehéz bemenni tudatos álomba?
Figyelt kérdés
okt. 25. 09:21
1/31 A kérdező kommentje:
Elkepzelek egy erdőt meg azt hogy mozgok, aztán mintha egyre sűrűbb lenne a levego, osszenyom, egyre nehezebben mozgok, aztan mintha a tulvilagra kerulnek, nagy feketeség, egy temetobe látom a sírokat, halvany szurkék, messze egy halvany feher folt van, oda kene eljutnom, mar negykezlab mozgok, de egyre nehezebb
okt. 25. 09:21
2/31 Szervizmérnök úr válasza:
Lehetséges, hogy a "tudatos álom" potenciális káros hatásait érzed csak. Egyik gyakran hangoztatott ellenérv például a normál alvás minőségének romlása.
Ha valaki túl gyakran próbálkozik tudatos álmodással, ezáltal megzavarhatja a természetes alvási ciklusokat, illetve csökkentheti a szükséges mélyalvás idejét.
Egyesek szorongást vagy félelmet is tapasztalhatnak, ha nem képesek kontrollálni az álmaikat, vagy ha rémálmokba keverednek.
3/31 anonim válasza:
Nem tapasztal semmi negatív hatást, ez a normális. Nehéz a tudatos álmodás, főleg éber állapotból belépni. Sok gyakorlás és menni fog.
4/31 A kérdező kommentje:
6-7 ora alvas utan probalkozok akkor mar nincs szukseg melyalvasra
Direkt koran megyek aludni hogy hajnali 3-ra meglegyen a 6 oras alvasidom es utana még tudjak visszaaludni
okt. 25. 12:20
5/31 anonim válasza:
3-as vagyok. Nekem általában 4-5 óra alvás után sikerül, akkor sem erőltetem, csak nyugodtan várom a hipnagóg állapotot. Kibírom az ijesztő dolgokat és utána kezdődik az álom. Gyakorlott tudatos álmodonak számítok, de velem is előfordul, hogy nem sikerül belépni.
6/31 tejjelkifili válasza:
Biztos, hogy tudatos álom ez? Ha ez lenne nem épp, hogy tudnád irányítani, hogy mit álmodsz, mert tudod, hogy csak álmodsz?
8/31 tejjelkifili válasza:
#7 ez nem változtat azon amit írtam.
9/31 anonim válasza:
Ezt hogy érted? A tudatos álom nem egyezik meg azzal, hogy probálsz belépni az álomba. Amint sikerült, azt csinálsz, amit akarsz, de most nem arról van szó.
10/31 tejjelkifili válasza:
#9 de ebben mit segít ha nem tudatos álmokról beszélget az illető, hogy rosszat álmodott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!