Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miert ilyen nehéz bemenni...

Miert ilyen nehéz bemenni tudatos álomba?

Figyelt kérdés
okt. 25. 09:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem álmodott rosszat, próbál belépni és ehhez egy erdőt képzel el, azon belül is egy fehér foltot, oda akar eljutni. A vizuálás is lehet egy módszer a belépésre, egyszer én is úgy csináltam.
okt. 25. 14:13
 12/31 tejjelkifili ***** válasza:
100%

Nekem úgy tűnik, hogy ez nem vizualizálás, hanem álom. Mert csak leírja mi történik vele, szóval nem olyan, mintha ezt ő saját döntéséből képzelné el.

De majd elmondja rendesen, ha visszatér :)

okt. 25. 14:31
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Azt írta, hogy elképzel egy erdőt és a kérdés az, hogy miért nehéz bemenni a tudatos álomba.

Ezek alapján gondolom te még nem próbáltál ilyet, igaz?

okt. 25. 14:37
 14/31 tejjelkifili ***** válasza:
100%
Én álmodtam már tudatosan és az nagyon nem ilyen volt azért kérdeztem.
okt. 25. 14:48
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan, hogy beleálmodtad magad?
okt. 25. 14:57
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Mármint, hogy ébrenlétből mentél bele?

Amúgy bocsi kérdező, eldumálunk, amíg nem jössz vissza. xd

okt. 25. 15:00
 17/31 tejjelkifili ***** válasza:
100%

Nem, nekem csak egyszer volt. És nem volt semmi ilyen rávezető történet. Hanem egyszer csak totál kiélesedtem a nappali szintre.

De amúgy pont láttam tök véletlen egy tudományos cikket erről. Van valami app is ami segít elvileg.

[link]

okt. 25. 15:29
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Én legtöbbször rájövök és néha tudom is irányítani kisebb sikerrel, de nem pedzegetem bőven, cseszek rá őszinten szólva. Sok gyakorlás kell hozzá, hogy teljesen tudd irányítani. Nem beszélve az entitásokról, akik nem mindig jóindulatúak. Inkább hagyom, nem hiányzik a rossz élmények sorozata.
okt. 25. 15:56
 19/31 tejjelkifili ***** válasza:
100%
Én tudtam akkor irányítani, repültem, meg tök ilyen teremtős érzés volt. Igazából, ha valami nekem pont ez volt kicsit kiábrándító, hogy én irányítom és hát itt túl sok meglepetés nem lesz :D Szerintem ez, hogy azt gondolod, hogy gyakorlás kell hozzá, meg nehéz, meg valami entitások jönnek ez is csak lényegében amivé te változtatod. Ez nem valami külső dolog.
okt. 25. 17:22
 20/31 anonim ***** válasza:
75%
Az entitásokat nem tudja megváltoztatni ha asztrális síkon lófrál. Tévedes.
okt. 25. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!