Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek a Temu-n...

Mi a velemenyetek a Temu-n kaphato asvanyok,kristalyok valodisagarol?

Figyelt kérdés

okt. 24. 16:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Na de pont ez a bajom nekem, hogy továbbra sem tudom hogy van e hatása.. mert az egy dolog hogy van aki hisz benne, mások meg nem, de attól még a tény hogy igaz e hogy van élettani hatásuk(van aki “feltölti” holdfénnyel a kristályt, beteszi vízbe, aztán megissza) nem fog változni, attól függően hogy én hiszek e benne vagy sem.

Nekem a szépség nem számított volna most, mert ahogy írtam kizárólag védelmet és pozitív hatást szerettem volna elérni, de azt hittem hogy ami olcsó az kb műanyag és csak utánzat.

A gyémántról nem tudtam hogy annak is van hatása, bár akkor nekem nem hatott mert volt olyan ékszerem, amíg el nem kellett adnom, amiben biztosan eredeti pici gyémánt volt és semmi pozitív hatása nem volt. Sőt

okt. 24. 22:32
 22/22 Grimfox ***** válasza:

Ha hiszel benne, akkor is lesz hatása, ha amúgy nincs is neki. Minél erősebb a hited benne, annál erősebb a hatás. Igaz, hogy ez a saját pszichéd kreálmánya, de a hatás ott van. A gond ezzel csak az, hogy ha tudod, hogy placebo, akkor gyengülhet, vagy el is tűnhet a hatása.

Ha van is hatása az ásványoknak, semmi esetre sem olyan erős, hogy csak ez megváltoztassa az életed. Csak ezekre hagyatkozni nem elegendő. Több dolog kombinációja szokott működni. Például használhatod rituáléban a követ, és akkor akár van hatása, akár nincs, a rituálé hatása nem marad el.

Én úgy vagyok vele, hogy mivel nem használom őket ilyesmire, nem érdekel, hogy van e hatásuk. De ha téged ténylegesen érdekel, akkor érdemes megtanulni meditálni. Meditáció közben a kezedben tartod a követ, és azt teszed a meditáció tárgyvá, azaz minden figyelmedet arra fordítod. Ha van bármi hatása, akkor fogsz észlelni valamit belőle, még ha nem is tudod megmondani, mit csinál. Ha nincs hatása, nem fogsz érezni semmi mást, csak a kő fizikai tulajdonságait.

okt. 24. 22:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!