Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek a Temu-n...

Mi a velemenyetek a Temu-n kaphato asvanyok,kristalyok valodisagarol?

Figyelt kérdés

okt. 24. 16:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%
Kamu mind
okt. 24. 17:12
 2/22 Justinianus ***** válasza:
70%
Annyira valódiak, mint az áru...
okt. 24. 17:31
 3/22 Justinianus ***** válasza:
48%
* mint a többi áru...
okt. 24. 17:32
 4/22 Grimfox ***** válasza:
77%
Én eddig csak wish-től rendeltem(amikor még divat volt), temuról még nem. Amit onnan szereztem, az valódi, bár azért megválogattam hogy mit veszek. Hegyikristályt nem vennék például.
okt. 24. 17:46
 5/22 anonim ***** válasza:
51%

"Amit onnan szereztem, az valódi"

Mennyibe került bevizsgáltatni?

okt. 24. 17:55
 6/22 Grimfox ***** válasza:
76%
Olyat nem rendeltem, amit én magam nem ismerek fel. Pont azért, mert egyfelől nincs kedvem elvinni valahova, hogy nézzék már meg, másfelől vertek már át kővel(nem neten), nem akarom megismételni.
okt. 24. 18:03
 7/22 anonim ***** válasza:
18%
Tehát igazi amit küldtek neked, mert a wish azt írta. Wow.
okt. 24. 18:06
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
6 Akik átvertek, arra hogy jöttél rá végül? Hogyan ismerted fel, hogy az a kristály nem valódi?
okt. 24. 18:12
 9/22 Grimfox ***** válasza:
100%

Nem azért tudom, mert a wish azt mondta, hanem mert azokat az ásványokat én is felismerem nyers formában. Feldolgozott kristályt ezért nem érdemes ilyen helyről rendelni.

Úgy jöttem rá, hogy lemostam a kristályt, és feloldódott a vízben, mert csak valami színezett, vízben oldódó anyag volt. Emiatt kezdtem el tulajdonképpen a nyers kristályok szerkezetét is figyelni.

Vagy hamis volt, vagy olyan "szennyezett" volt a kristály, hogy a tisztítástól eltűnt.

okt. 24. 18:25
 10/22 anonim ***** válasza:
23%
Kimosta a szennyeződést a kristályból :D Zseniális :D
okt. 24. 18:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!