Mi a velemenyetek a Temu-n kaphato asvanyok,kristalyok valodisagarol?
Figyelt kérdés
okt. 24. 16:12
2/22 Justinianus válasza:
Annyira valódiak, mint az áru...
4/22 Grimfox válasza:
Én eddig csak wish-től rendeltem(amikor még divat volt), temuról még nem. Amit onnan szereztem, az valódi, bár azért megválogattam hogy mit veszek. Hegyikristályt nem vennék például.
5/22 anonim válasza:
"Amit onnan szereztem, az valódi"
Mennyibe került bevizsgáltatni?
6/22 Grimfox válasza:
Olyat nem rendeltem, amit én magam nem ismerek fel. Pont azért, mert egyfelől nincs kedvem elvinni valahova, hogy nézzék már meg, másfelől vertek már át kővel(nem neten), nem akarom megismételni.
7/22 anonim válasza:
Tehát igazi amit küldtek neked, mert a wish azt írta. Wow.
8/22 anonim válasza:
6 Akik átvertek, arra hogy jöttél rá végül? Hogyan ismerted fel, hogy az a kristály nem valódi?
9/22 Grimfox válasza:
Nem azért tudom, mert a wish azt mondta, hanem mert azokat az ásványokat én is felismerem nyers formában. Feldolgozott kristályt ezért nem érdemes ilyen helyről rendelni.
Úgy jöttem rá, hogy lemostam a kristályt, és feloldódott a vízben, mert csak valami színezett, vízben oldódó anyag volt. Emiatt kezdtem el tulajdonképpen a nyers kristályok szerkezetét is figyelni.
Vagy hamis volt, vagy olyan "szennyezett" volt a kristály, hogy a tisztítástól eltűnt.
10/22 anonim válasza:
Kimosta a szennyeződést a kristályból :D Zseniális :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!