Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A belső gyermeket hogy lehet...

A belső gyermeket hogy lehet meggyógyítani?

Figyelt kérdés
okt. 5. 03:29
 1/8 Krampusz1 ***** válasza:
36%

Csak azért válaszolok, mert senki más nem válaszolt.

Bár nincs ilyen "valódi képződmény" (szerintem) a tudatban, de gyógyulásképp esetleg érdemes lehet ezzel dolgozni.

Ülj le, lazítsd el magad, hunyd le a szemed, és képzeld el hogy gyermek vagy, lásd magad pár éves gyermekként, érezd hogy az a vidám 2-3 éves kisfiú/kislány vagy, nézz szeretettel a világra, lásd hogy a szülők és a világ is gyerek, nem akarnak bántani, de sokszor hibát hibára halmoznak.

Bocsáss meg mindenkinek, próbálj gyermeki ártatlansággal nézni a világra, és mindenkinek mindent bocsáss meg...ez nagyon fontos.

okt. 5. 09:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Szakértővel , mindenki kap 12 utasítást engedélyt és egyéb beidegződött félelmet amiket semlegesítenek a megfelelő módszerrel .
okt. 5. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor igyekszem majd elfelejteni, hogy apám 4 évesen a játékaimmal együtt kirúgott az előszobába, mert útban voltam neki, mikor meccset nézett.

És az anyámnak is megbocsájtok, aki öt évesen közölte,hogy lányt akart, erre "én lettem ".És így is állt hozzám egész életemben.

Megbocsájtani persze lehet, de elfelejteni ilyet soha,de soha !

okt. 5. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon érzékeny emberek vannak itt:) Olyan ez, mint a Laar pour laar gazdag emberes jelenete, amikor fokozzák hogy milyen nyomorban éltek anno és a végén a legvadabb sztorit úgy kezdte az ember, hogy najó.... és mondta.

Mondhatnám, hogy az előszobába kirúgást én megköszöntem volna.

okt. 5. 15:39
 5/8 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Én megtartottam a belső gyereket. Nem is fog rendesen felnőni már.
okt. 5. 16:15
 6/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Pszichológiai problémákat a pszichológus kezeli.

Bizonyos mentális betegségek már a pszichiáter szakterülete.

A kérdés alapján ezt nem lehet meghatározni.

okt. 5. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsátással.
okt. 5. 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:
okt. 6. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!