Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Éreztétek már úgy hogy van...

Éreztétek már úgy hogy van egy belső mesteretek,egy belső hangotok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyan élethelyzetekre,meghozott döntésekre amik mondjuk hibásan kivitelezettek voltak,egy belső tiltó megérzés jelenléte ellenére is.

Vagy gondolok arra az érzetre,hogy egy kitűzött cél elérhető volna,ha nem térítene ki a türelmetlenség,zavaró gondolatok vagy erős érzelmek,persze úgy,hogy egy a háttérben meglévő stabil intelem mindvégig figyelmeztet a hibára.

Egy megérzés aminek tanácsait könnyű nem figyelembe venni.

2021. ápr. 29. 21:34
 1/9 anonim válasza:
100%
Igen! Határozottan igen!! Hallgass rá, megéri...
2021. ápr. 30. 10:39
 2/9 anonim válasza:
100%
Megéri hallgatni rá! Elkezdtem foglalkozni a spirituális világgal és nagyon előre lendített a belső mesterem amint sikerült megtalálnom.
2021. ápr. 30. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Belső hang van, mester nincs. Szerintem aki valamilyen "mestert" talál magában, ott nagy eséllyel csak bebeszéli ezt az ilyen ezospiri mendemondák alapján. A megérzéseim nem megszemélyesíthetők, annyira a saját részem.
2021. ápr. 30. 14:39
 4/9 anonim válasza:
kedves hármas.. én azt gondolom hogy ez hasonló az Istenhez van aki hiszi hogy van, van aki nem.. :)
2021. ápr. 30. 17:49
 5/9 anonim válasza:
100%

Én vagyok a négyes..

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy kissé valóságosabb.. szóval hogy amennyiben te hiszed, és vagy is olyan spirituális szinten, hogy beszélni tudj vele és fel tudd tenni neki a kérdéseidet, rengeteg mindenben segítségedre van és sok rossz döntést tudsz elkerülni amennyiben hallgatsz rá🙂

2021. ápr. 30. 17:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez nem szavak szintjén működik, azért is mondom, hogy akinek kell egy megszemélyesített mester ahhoz, hogy a megérzéseit megszólaltassa, ott megvan a veszélye, hogy nem azok fognak megszólalni. (#3)
2021. ápr. 30. 18:35
 7/9 A kérdező kommentje:

A belső mestert értem úgy,mint felülemelkedettebb önvalót vagy letisztult részt

(a megszemélyesítő "mester"-t a kézzelfoghatóság miatt használtam.Ezen vita,felesleges essék.

2021. ápr. 30. 23:55
 8/9 A kérdező kommentje:
#6 Mi az a veszélytényező amire utalsz? Komolyan érdekel.
2021. ápr. 30. 23:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat az ügyetlenül összepakolt mondatokért(erős kialvatlanság).
2021. máj. 1. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!