Mennyire hihető a belső Föld elmélet?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 16:49
1/10 anonim válasza:
Attól függ, mi ez az elmélet. Belső föld van, bizonyos mélységig élet is, aztán meg olvadt kőzet. Mi kell még?
2/10 anonim válasza:
Megnezted a Jegkorszak 3-at igy 16 ev utan?
4/10 A kérdező kommentje:
Az ufokra gondolok.
2022. nov. 2. 18:49
5/10 Grimfox válasza:
A Föld gravitációs mezeje, az aktív vulkánosság, és a tektonikus lemezek mozgása erősen cáfolja a belső föld elméletet. Annyi még elképzelhető, hogy kiterjedt barlangrendszerek vannak a földkéregben, akár mesterséges alagutak is, de ez nem azonos a belső föld elmélettel.
6/10 anonim válasza:
Várjatok!
Ti valamit nagyon félreértetek. A belső Föld elmélete szerint a Föld belsejében élet van, de egy másik dimenzióban ill. létsíkben, frekvenciába vagy hogy mondjam. Ami nekünk a Föld izzó magja az egy kialudt csillag abban a létsíkban és ami nekünk a Földkéreg az ott lakott felszín,. Nagyon nem mindegy!
7/10 Grimfox válasza:
Én ezt a verziójár a belső föld elméletnek még nem olvastam sehol. Sok más változatot láttam már, de ezt még nem.
8/10 anonim válasza:
Kérdező!
A Föld belseje 50 km alatt már képlékeny. Majdnem folyik.
Ott már nincsen semmiféle barlang!
9/10 anonim válasza:
Nincs még egy Nap ami világít a föld alatt
10/10 anonim válasza:
Grimfox kihagyott egy olvasmányt,most hovalegyünk...szégyen...
6-osnál a pont..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!