Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Heló! Ti hisztek a meditációba?

Heló! Ti hisztek a meditációba?

Figyelt kérdés
szept. 20. 14:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A test halandó? :)
szept. 21. 22:09
 22/29 anonim ***** válasza:
Úgy vélem, nem véletlenül találták ki a krematóriumokat, ahogyan a temetőket sem. Ennél ékesebb példát aligha tudok felhozni.
szept. 21. 22:23
 23/29 anonim ***** válasza:
Adolf teste halandó?
szept. 21. 22:27
 24/29 anonim ***** válasza:
Nyilván az, hiszen már rég halott.
szept. 21. 23:16
 25/29 anonim ***** válasza:

#8:

Itt mondod hogy már csak éjfélkor kerül rá sor és akkor túl fáradt vagy. Akkor nem lenne logikus reggel 10, majd 20 perccel korábbra húzni az órát és akkor meditálni?

Szerintem inkább a kifogáskeresésben vagy profi. Esélyes hogy a próbálkozásaid alatt valami olyan lelki gebaszod közelébe kerültél ami fájdalmas, nehéz vagy ijesztő. Nem ritka, gyakorlatilag mindenkinek vannak feldolgozatlan gyerekkori traumái. A meditáció során ezekkel rendszerint szembekerül az ember és olyankor jönnek az ilyen elterelések hogy "nekem a meditáció nem fér bele a napomba", vagy "nekem nem használ", vagy mindenféle egyéb gond és baj.

Ha kitartasz és csinálod, bármi van, bármi jön fel, akkor megváltozik az életed. Ez nem csak "stresszcsökkentés", az csak egy mellékhatása.

szept. 22. 06:08
 26/29 anonim ***** válasza:
14, hát ez jó barom hozzászólás volt...
szept. 22. 16:31
 27/29 Senior Séf ***** válasza:
100%
65 évig nem hittem benne, most napi szinten gyakorlom.
szept. 22. 19:15
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Időrablás. Semmit nem ér.
okt. 29. 21:33
 29/29 anonim ***** válasza:
Hat az ilyen felszines meditaciok hogy legyen mar vege meg mikor lesz mar vege azok tenyleg semmit se ernek
okt. 30. 05:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!