Heló! Ti hisztek a meditációba?
Figyelt kérdés
szept. 20. 14:22
11/29 anonim válasza:
Jaj de nagy vita lett itt amúgy az eredeti kérdésre válaszolva én hiszek és szeretem is csinálni, a lelki és mentális egészségem megemeli
12/29 anonim válasza:
Mit lehet hinni egy tevekenysegben? Kb hiszel-e a tv-nezesben tipusu kerdes. 😆
13/29 anonim válasza:
8, háááááááát értelek, bár én abban amit írtál csak azt látom, hogy valamiféle társadalmi elvárásnak akarsz megfelelni. Bele kell, hogy férjen? Ki szerint? Kinek mi köze hozzá? És ha nem fér bele egyetlen napba minden, mi van?
A társadalomnak való megfelelés nem ennek a századnak a kérdése, a vastagbélrák miatt haldokló nagyanyám is azon aggódott, hogy mit fognak szólni az emberek az elhanyagolt virágoskert miatt. Tudod mit szóltak? Persze, hogy tudod. Semmit. Na, akkor meg?
14/29 anonim válasza:
Jó. Hálistennek nem kell megfelelni a társadalmi elvárasoknak, ott is hagyom a munkámat, megyek ingyenélni vagy éhenhalni, hogy az utolsó napjaimon tudjak meditálni. 👌
15/29 anonim válasza:
Nem hiszek semmiben. Viszont a meditáció valóban jó és számomra hasznos (például eszem ágába sem jutna pofán vágni az előző válaszolókat, holott néhányra ráférne), ellenben ettől még nem vonnék relációt a vallás és a meditáció között.
16/29 anonim válasza:
Én a magyar nyelvtanban is hiszek.
18/29 anonim válasza:
Hitlernek mar csak csontjai vannak, szetragtak a kukacok a szutyok testét
19/29 anonim válasza:
Hitler egy hegylakó. Pontosabban jég alatti bunkerben a Weddel-tengerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!