Mely meditacioba miert jon ram eros siras erzes?
Mert a meditáció alapvetően egy marhaság.
Aki mentálisan rendben van, annak csak haszontalan.
Akinek problémai vannak, azt jobban felerősítheti, vagy épp indikálhatja, hogy rendes szakemberhez kellene fordulni.
1
Rengeteg kutatás bizonyítja a rendszeres meditáció fizikai és mentális egészségre gyakorolt pozitív hatásait.
Meg tudnád fogalmazni, hogy milyen érzések vagy esetleg gondolatok váltják ki ezt nálad a meditációid során?
Vagy ha teljesen kiüresedett állapotban jön rád a sírás, akkor milyen érzések társulnak hozzá? Milyen érzéseket vált ki belőled ilyenkor?
A puszta fizikai tüneteit tekintve arra hasonlít jobban, mint amikor a hétköznapi életben sírsz valami miatt, vagy inkább csak a könnyeid folynak?
Olyan siras mint amilyet utoljara gyerekkoromba ereztem, nagyon melyrol jovo es nemtudom az okát
Teljesen úgy erzem mintha életem vegeig csak sirni tudnék
2. Csak a szokásos válaszom, ifjabb koromban engem is megtaláltak ezek a hinduista hülyeségek, csak szeretnék segíteni másoknak, hogy ne essetek ilyenekbe, amin 10-20 év múlva csak szánakozni fogtok.
Már aki magához tér, hiszen egyik kortársam beleragadt a témába és manapság is hajléktalanként lófrál az utcán. Igaz, már középiskolában sem volt teljesen normális, csak akkor még nem állt össze a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!