Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan, aki rendszeresen...

Van olyan, aki rendszeresen meditál? Tapasztaltál valami változást, miòta elkezdted?

Figyelt kérdés
szept. 16. 21:01
1 2
 1/15 Grimfox ***** válasza:
100%
Jobban tudom irányítani az érzéseimet, és gondolataimat. Könnyebben megértem a körülöttem zajló dolgokat.
szept. 16. 21:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal nyugodtabb lettem amióta elkezdtem
szept. 16. 22:50
 3/15 Awatpr0 ***** válasza:
100%
Nekem már egy jó ideje kimaradt sajnos. De mindig jó érzéseket, ilyen megérte, hogy elkezdtem csinálni erzeseket tapasztaltam. Próbáld ki, bajod nem lesz tőle, viszont megváltozhat au életed, pl. Sokkal nyugodtabb lehetsz tőle. Valakinél a depressziót is enyhítette.
szept. 17. 00:05
 4/15 anonim ***** válasza:
20%
Semmit nem ér
szept. 17. 05:40
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Akkor nem jól csinálod
szept. 17. 06:35
 6/15 anonim ***** válasza:
13%
Vannak akik bekepzelik hogy történt valami aztán pár nap után rájönnek hogy semmi és abba is hagyják
szept. 17. 10:35
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Engem csak felidegesített

Csak az volt a fejemben hogy na most nagyon nyugodtnak kell lenni de nem lettem az ezért csak még rosszabb lett

Erőltetett volt

Plusz a régi agykontroll kazettákra emlékeztetett, amiknek annyi értelme van mint halottnak a csók

Akivel csináltam 5 perc múlva aludt tőle

szept. 17. 11:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Egy ideig csináltam, de az egvilágon semmineredménnyel pont ezért nem is folytattam, mert vsak elveszi az időt más hasznosabb dolgoktól
szept. 17. 13:05
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is hasonlót tapasztaltam, mint a kommentelők többsége. Bár nem hiszek természetfeletti dolgokban, olvastam kutatásokról, ami egyértelmű eredményeket mutatott pl. stresszcsökkentés területén, ezért elolvastam a módszert és kipróbáltam a meditációt. Alapvetően nagyon lobbanékony vagyok, de néhány hónap meditáció után egyértelműen jobban tudom kezelni az érzéseimet, el tudom kerülni, hogy provokációval bevonjanak rossz helyzetekbe (akár vezetéskor, akár más esetben) és ha valami idegesít, könnyebben túllépek rajta.

6, Pár nap után nem is fog változni semmi. Ha jól emlékszem, a kutatás szerint két hónapig kell meditálni napi rendszerességgel ahhoz, hogy érzékelhető hatása legyen.

7, Rosszul csináltad, ha az volt a fejedben, hogy nyugodtnak kell lenned. A helyes módszer szerint megpróbálsz valamire fókuszálni (leggyakrabban pusztán a légzésedre) és ha elkalandozol, elfogadod, hogy ez természetes dolog, hogy elkalandoznak a gondolataid, de visszatérsz arra, hogy a légzésedre koncentrálj. Nincs sem elvárás, sem ítélkezés, elfogadod a helyzetet, nem állapítod meg, hogy a meditáció "sikeres", vagy "sikertelen" lenne.

szept. 17. 20:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sokféle meditáció létezik. amit a 7-es próbált, nyílván az volt megadva stb.

nekem a -6-os látásom -3,75-re javult 2 év alatt. :) 33 éves vagyok és 4éves korom óta vagyok szemüveges.

szept. 18. 22:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!