Hogy hagyhatta ennyire cserben a látnokokat a természetfeletti képességük Till Tamás eltűnésekor?
Megnéztem Máté Krisztina Till Tamásról szóló műsorát. Ott a látnokok olyanokat mondtak, hogy Tamás az utolsó kilométereket nem a biciklijén tette meg, hanem egy idegen járműben.
Egy másik látnok azt állította, hogy egy 30-35 éves férfi alakját érzi, aki az elkövető lehet.
Hogy lehet, hogy ekkorát tévedtek a látnokok?
Látnokok szeretnek arra hivatkozni, hogy ők nyomozásokban segítenek, de én egyszer utánanéztem az interneten és kiderült, hogy az FBI még közleményt is kiadott, miszerint egyáltalán nem vesznek igénybe ilyen "misztikus" segítőket a nyomozásoknál.
Régi időkben sok esetben csak hátráltatták a nyomozást, ugyanis a tippek kivizsgálása erőforrásokat vont el, amit hasznosabb munkára is lehetett volna fordítani.
Állampolgárként ettől függetlenül bárki tehet bejelentést, de kimondottan ilyen "szakmunkásokat" ők nem alkalmaznak.
Hasonló a hozzáállás az ausztrál és több más fejlettebb ország hatóságainál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!