Az ezoterikus gondolkodás szerint megtörténhet az, hogy egy embert valami természetfeletti hatalom támogat, és ezáltal nagy előnyhöz jut az életben?
Példa:
"Ezt mondja az ÚR fölkentjének, Círusnak, akinek erősen fogom a jobb kezét, népeket terítek le előtte, és királyok övét oldom meg, kitárulnak előtte az ajtók, nem maradnak zárva a kapuk: Én megyek előtted, a rögös utat elegyengetem, az ércajtókat betöröm, és a vaszárakat leverem. Neked adom a sötétség kincseit, az elrejtett drágaságokat, hogy megtudd: én vagyok az ÚR, aki téged néven szólított, Izráel Istene. Szolgámért, Jákóbért, választottamért, Izráelért szólítottalak neveden; nagy hírnevet szerzek neked, noha nem ismertél." (Ézs 45,1-4)
Az ezoterikus gondolkodás szerint bármi megtörténhet és annak a duplája is.
A gondolkodó(?) fejében.
De Jézus is csak a vallásos gondolkodás szerint tolta odébb a kősziklát, nem a valóságban.
Persze hogy meg
Másként hogy történhetne meg hogy ennyire igazságtalan az élet?
Az egyiknek minden sikerül, a másik meg tipikus szerencsétlen.
Igen, ebben igazad van. Egy asztrologiai forumon is felvetettek ezt a temat, valszeg az agya pont ugy serult meg, hogy elohozta belole a szonoki kepessegeket. Egy Yod van a kepleteben, meghozza a kvintil-bikvintil valtozat.
40F truecel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!