Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az mitől van hogy itt évtizede...

Survivor35 kérdése:

Az mitől van hogy itt évtizedek óta életem végéig nagyon negatív a karmám és negatív a sorsom is egyaránt!?

Figyelt kérdés

Biztos rossz hibás gének amik örökletesek attól is van mint pl autizmus spektrum zavar asperger-szindróma szociális fóbia szorongásos személyiség zavar krónikus depresszió akkor belgyógyászazi betegségekre való hajlam is. Gerincferdülés is.

Komolyan tényleg pszichés alapon pszichoszomatikus alapon minden betegség kijött rajtam bennem és megtalálnak, megtaláltak a nyavaják!!!

Gondolom a ferde hajlam homoszexualitás is megint a géneknek köszönhető!!!

De valamitől nagyon gyenge embernek születtem meg.

Lehet átok rontás mágia is van rajtam vagy mi a fene!?

tegnap 21:07
 1/3 A kérdező kommentje:

Belgyógyászati betegségek az állandó feszélyezett feszült stresszes életemtől miatt jelentkeztek.

Hát nem tudtam élni egy teljes értékű hús-vér emberi halandó életet és ez nagyon rosszul esik és fájdalmasan érint egészen életem végéig amíg csak élek és meg nem halok.

tegnap 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Mindig csak ez a nyűg teher a bajok gondok problémák isten igazából élvezni az életemet nem tudtam se stabil egészségem se elegendő pénzem de társaságom se semmi sem volt hozzá ami ahhoz kell hogy az ember elégedett legyen az életével nemhogy boldognak és kiegyensúlyozottnak lenni,lennem hanem békém és nyugalmam sem volt soha életemben és ezt nehéz megemészteni a lelki traumákról idegrendszeri gyötrelmejről nem is beszélve.
tegnap 21:38
 3/3 A kérdező kommentje:
A gyötrelmekről nem is beszélve.
tegnap 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!