Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az mitől van hogy itt évtizede...

Az mitől van hogy itt évtizedek óta életem végéig nagyon negatív a karmám és negatív a sorsom is egyaránt!?

Figyelt kérdés

Biztos rossz hibás gének amik örökletesek attól is van mint pl autizmus spektrum zavar asperger-szindróma szociális fóbia szorongásos személyiség zavar krónikus depresszió akkor belgyógyászazi betegségekre való hajlam is. Gerincferdülés is.

Komolyan tényleg pszichés alapon pszichoszomatikus alapon minden betegség kijött rajtam bennem és megtalálnak, megtaláltak a nyavaják!!!

Gondolom a ferde hajlam homoszexualitás is megint a géneknek köszönhető!!!

De valamitől nagyon gyenge embernek születtem meg.

Lehet átok rontás mágia is van rajtam vagy mi a fene!?

dec. 20. 21:07
 1/6 A kérdező kommentje:

Belgyógyászati betegségek az állandó feszélyezett feszült stresszes életemtől miatt jelentkeztek.

Hát nem tudtam élni egy teljes értékű hús-vér emberi halandó életet és ez nagyon rosszul esik és fájdalmasan érint egészen életem végéig amíg csak élek és meg nem halok.

dec. 20. 21:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindig csak ez a nyűg teher a bajok gondok problémák isten igazából élvezni az életemet nem tudtam se stabil egészségem se elegendő pénzem de társaságom se semmi sem volt hozzá ami ahhoz kell hogy az ember elégedett legyen az életével nemhogy boldognak és kiegyensúlyozottnak lenni,lennem hanem békém és nyugalmam sem volt soha életemben és ezt nehéz megemészteni a lelki traumákról idegrendszeri gyötrelmejről nem is beszélve.
dec. 20. 21:38
 3/6 A kérdező kommentje:
A gyötrelmekről nem is beszélve.
dec. 20. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ameddig így teszed fel a kérdést, h "az mitől van" addig képtelen vagy kezelni a valós választ rá.
dec. 21. 05:00
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
13%

Ha ugyanaz vagy, aki már régóta írogat ki ilyen és hasonló kérdéseket, aki az én válaszaim is negatív módon leszólta (nem ám tanulna a tapasztaltabbtól), akkor ez ennyi, így is maradsz.

Nem hallgattál rám, jövőre és azután is ez lesz a sors.

Ahogy mondani szoktam, büntetésből még a következő életedben is kérdéseket fogsz kiírni a GyK.v.2100 oldalon, bár erre nem vennék mérget.

Nem lesz következő dobás.

dec. 21. 08:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazság szerint senkinek nem rossz a karmája, mindenki bünhödik az előző életében elkövetett hibájáért is, viszont az már rajtad múlik mennyi plusz rosszat generálsz magadnak a hozzáállásoddal és életfelfogásoddal.

Az, hogy ennyi rosszat kapsz valószínű arra tanít eleve, hogy megtanuld a nehézségeket kezelni.

Az, hogy ennyi egészségügyi problémával küzdesz valószínű azért van, hogy neked az egészségtéren valamit adnod kellene az embereknek, valami megoldást.

Leírok neked nagyon röviden egy történetet.

Béres József (igen a Bérescsepp feltalálója) azért kezdett a Bérescsepp megalkotásába, mert a testvére daganatos lett, és úgy feltételezte Béres József, hogy a nyomelemek pótlása lehet erre egy megoldás.

Béres József Vízöntő Napjeggyel rendelkezik, szóval Asztrológiai értelemben is senki nincs meglepődve, hogy Vízöntőként egy forradalmi, új dolgot talált fel.

Ha Te rendelkezel például Skorpió Napjeggyel vagy Aszcendenssel, Vízöntővel, esetleg Halakkal, vagy Szűzzel, " véletlenül ", akkor majdhogynem garantált, hogy neked valamit tanulnod kell ezekből a betegségekből, és valami megoldást találnod kell rá.

Ezt te fogod tudni egyes egyedül, mert te éled meg közvetlenül az életedet.

De az, hogy ennyi betegséged van, ezzel neked valamit kezdened kell, vagy neked kell önmagadnak legyőznöd és megerősödnöd, vagy adnod valamit a világnak ezekből kiindulva.

Az is lehet akár, hogy erős vezetővé kell vállnod, aki tudja mennyire lent lehet lenni, így feltud mindig emelkedni és feltud emelni másokat.

Akár a homoszexualitásban is forradalmár lehetsz, hogy kiállsz a lélek jogaiért.

Ezt te fogod tudni egyedül lefordítani saját magadnak a saját tapasztaltaidból, hogy miről is lehet szó úgy igazán.

Kezdj ezzel valamit, az a lényeg, állj fel végre, és ne negatívan éld meg, hanem úgy, mint ami erőssé tesz.

dec. 24. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!