Rengeteg a negatív, ártó entitás az emberek és a Föld bolygó "körül", asztrális, mentális, éteri, stb területeken. Milyen technikákat alkalmaztok, hogy távozzanak a bolygó és az emberiség környezetéből a sötétek, gonoszok?! Írjátok le részletesen!
Összefogás szükséges a Jók oldalán?
A fenti kérdésen kívül mást is írok.
Kérlek benneteket, hogy küldjetek rengeteg szeretetet mindenkinek! Az ártó szándékú lényeknek is! Remélem, érthető, hogy miért.
Legyetek bizakodók! A világbékét vizualizáljátok, ne engedjetek teret a félelemnek! Az utóbbit a sötét oldal képviselői akarják!
Putyinról, Zelenszkijről és környezetükből, terükből vitessétek el a démonokat és minden sötét szándékú entitást az Egyetemes Tudat fényébe, a végtelen szeretetbe, az abszolút Jóságba/Tökéletességbe!
Csináljátok Ti is legyetek szívesek!
Előre is nagyon köszönöm a Fény oldalról érkező válaszokat és a közreműködést!
Te mit teszel ezért? A mantrázás, imádkozás felér egy fehér mágiával.
Én gyertyát is szoktam égetni, vigyázni kell vele, minimum egy tűzálló alátét, de a tűz a barátom.
Amit te teszel, az ugyanúgy bekerül a kollektív tudatba és köztudottan mindenki hatással van mindenkire, ha az egység szempontjából nézzük.
Legyél Te a változás!
"Milyen technikákat alkalmaztok, hogy távozzanak a bolygó és az emberiség környezetéből a sötétek, gonoszok?!"
A Gyakori Kérdéseken szoktam technikázni, de nem mondanám küldetésnek, inkább csak hobbi.
Egyébként mely hitvilág szószólói alkalmaznak ilyen kifejezéseket: negatív entitás, ártó entitás, jók oldala, ártó szándékú lények, sötét oldal, abszolút jóság, tökéletesség, egyetemes tudat fénye, végtelen szeretet, fény oldala?
Jehova Tanúi vagy New Age szektás szövegek ezek?
Jehováknál van például egy kis becsípődés a gonosz démonokra, nagyon haragszanak rájuk valamiért.
Pedig a démonokat is szeretni kell szerintem, kenyérrel kell dobálni őket, amikor megdob kővel és akkor kenyérre lehet kenni őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!