Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan, aki rendszeresen...

Van olyan, aki rendszeresen meditál? Tapasztaltál valami változást, miòta elkezdted?

Figyelt kérdés
szept. 16. 21:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én leginkább agykontrollt próbáltam(gondolom az is meditációnak minősül) és meditatív zenét, de egyik rosszabb volt mint a másik, ahogy irtam csak idegesebb lettem tőle.

Én zenét sem tudok úgy hallgatni hogy na most kötelezően relaxalni kell, mert ez relaxációs zene, egyből csak arra koncentrálok hogy semmi pozitív változás nem történik.

szept. 18. 22:13
 12/15 anonim ***** válasza:

nem muszály megadott relaxációs zenékre meditálni. sokaknak az zavaró. nekem pl. nagyon zavar. inkább azt hallgatim ami tettszik.

nekem még azok a monoton zajos hangok is tettszenek pl. vonat hang, eső hang. de sokaknak az sem jó.

kifejezetten nem szeretem a gyártott relax zenéket amikben egyszerre van több madár csiripelés,víz zubogás, az az indián fuvola zenehang... agyrém!

válaszd azt ami neked tettszik és bármilyen zene lehet az.

szept. 18. 22:23
 13/15 A kérdező kommentje:
A zenék nekem sem jöttek be, nálam a monoton fehér zaj vált be a legjobban.
szept. 19. 06:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem a sámán dobok
szept. 19. 06:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudtam tartani a rendszerességet. Otthagytama fenébe.
szept. 19. 10:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!