Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van valamilyen horror vagy...

Van valamilyen horror vagy paranormális sztorid? Ami valóban megtörtént veled vagy ismerősöddel?

Figyelt kérdés
Bármilyen ijesztő, furcsa vagy megmagyarázhatatlan sztorira lennék kíváncsi, ami igaz, nem pedig kitaláció. Köszönöm szépen, ha leírod a te történeted!

aug. 6. 15:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én kalandomat azóta sem sikerült megerősíteni, pedig sokszor próbáltam. Buszon utaztam, világos, napsütéses nap volt, tisztán látszott minden. Az ablaknál ültem és amikor a busz egy nyílt területen gurult az égen feltűnt egy üstökösszerű valami, de nem az volt (később derült ki, akkor még nem láttam üstököst), a sztori egyébként a 80as években történt. Kb 85-ben lehetett, mert a Halley még ekkor nem volt látható. Szóval ez a viszonylag nagy objektum egy csóvát húzott maga után és átvonult az egész égen. Kb olyan volt, mint a függetlenség napjában a felhő, amiből előtűnik az űrhajó, csak kisebb méretben. Az az érdekes, hogy a buszon sokan voltak, de senki nem beszélt arról, hogy látta volna-e a jelenséget. Ez az átvonulás kb 2-3 perc volt és nem ijedtem meg tőle, inkább érdekesnek találtam. Azóta sokszor próbáltam ellenőrizni mi lehetett, de nem találtam nyomát. Arra jutottam, hogy valami katonai objektum lehetett, valószínűleg rakéta vagy ilyesmi. A youtube-on lehet olykor látni norvégiában készült felvételt orosz rakétaindításról, olyasmi volt, csak kevésbé látványos.
aug. 7. 18:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Hipnagóg állapot a tudatos álmodás előtt. Az nagyon para, hasonló, mint az alvási paralízis. Persze nincs benne semmi horror, de para.
aug. 13. 01:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!