Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meg lehet tervezni a jövőt...

Meg lehet tervezni a jövőt vagy sem?

Figyelt kérdés

Szeretek tervezgetni, de... Egyszerűen hihetetlen, hogy olyan váratlan események is történhetnek, amikre nem vagyok felkészülve.

Pl. tavaly a barátnőmmel kapcsolatban gondolkodtam, hogy meddig lehetünk együtt. Tervezgettem. Erre már abban az évben szakítottunk!

Aztán. Idén lábközépcsont törést szenvedtem. Abszolút nem volt benne ez sem a terveimbe...

Akkor most lehet tervezni, vagy sem?

Hogy tűzzek ki célokat, ha bizonytalan az élet?

júl. 28. 21:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7-esnek írom,hogy abban a balesetben az elkövető is a helyszínen meghalt.Ezt csoportkarmának írják, legalábbis ezt olvastam erről a szituról.
júl. 29. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:
11 Bocs, igazad van, pontatlanul adtam meg az infót. Kevertem egy másik balesettel. Valóban az elkövető is meghalt hiszen gyakorlatilag frontálisan ütköztek. Köszi a kiigazítást.
júl. 29. 21:54
 13/15 anonim ***** válasza:
A kilences vagyok. 10-es, ez így nem igaz ebben a formában. De fölösleges, értelmetlen erről vitatkozni.
júl. 30. 13:12
 14/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:

10.

Nincsenek féligazságok, ezt ugyanolyan szigorúan kell tekinteni, mint a tudományos megközelítés esetében is.

Hiába van 100 bizonyíték valamire, ha csak egy hibázik, dobható az egész állítás.

Mint az evolúcióra is szokás mondani, ha csak egy bizonyíték lenne ellene, dőlne az egész elmélet.

Ezo humbugokra mondjuk egyetlen bizonyíték sincs, azért sem veszi már komolyan a tudományos világ.

Hogy a középkorban voltak nagyobb szemfényvesztők, vagy épp nem is szándékosan hazudtak, csak az akkori világban ők ebben őszintén hittek, meg az embereket is jobban meg lehetett vezetni, igazából mellékes.

Egyszerűen nincs semmi, mára kiderült, hogy ezek csak mesék.

júl. 30. 14:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem lehet tervezni.

Tudod, van az mondás, hogy "ember tervez, Isten ....".

Van szép meg alpári változata is. Mindkettőnek ugyanaz a lényege. Sakkbábu vagy. Veled terveznek. Es neked meg el kell mondani, hogy "legyen meg a te akaratod" A te terveid lesz@rva sajnos. Dobd ki az akaratod a kukába.

júl. 31. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!