Jelenleg melyik ország a három közül, ahol érdemes jövőt tervezni, Anglia, Németország vagy Ausztria?
Annak az országnak a nyelvét szeretném elsajátítani, ahova érdemes lenne bármikor kimenni „szerencsét próbálni.”
Illetve ha hazajönnék, esetleg sokat számítana a kint megszerzett tapasztalat nyelvtudás terén is.
Itthon bolti eladó vagyok. Nincs más végzettségem. De gondoltam arra, hogy külföldön is így kezdeném és aztán majd látnám milyen lehetőségeim lennének.
Köszönöm a tapasztalatokat.
"Itthon bolti eladó vagyok. Nincs más végzettségem"
Akkor Angliát ki is húzhatod a listáról, mert Brexit óta ilyen feltételekkel nem lehet munkavállalás céljából letelepedni.
Ausztriában és Németországban is németül beszélnek szóval kizárásos alapon maradt a német nyelv.
Nekünk Anglia teljesen jól bevált .
Nem mennénk haza !!!!
Mondjuk már itt élünk 2008 óta. Most már nem elég csak elhatározni és kijönni.
Nem értem az embereket akik megvárták a Brexitet.. miért nem jöttek még előtte?
Teljesen nyilvánvaló volt , hogy utàna már nem lesz lehetőség. Vagyis nagyok nehéz.
Angliát én megbántam, mert itt mindig csak egy külföldi kívülállónak tekintenek. Nem tudod otthon érezni magad.
Ennek ellenére pénzügyi szempontból megérte de a pénz ugye nem boldogít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!