Jelenleg melyik ország a három közül, ahol érdemes jövőt tervezni, Anglia, Németország vagy Ausztria?
Figyelt kérdés
Annak az országnak a nyelvét szeretném elsajátítani, ahova érdemes lenne bármikor kimenni „szerencsét próbálni.”
Illetve ha hazajönnék, esetleg sokat számítana a kint megszerzett tapasztalat nyelvtudás terén is.
Itthon bolti eladó vagyok. Nincs más végzettségem. De gondoltam arra, hogy külföldön is így kezdeném és aztán majd látnám milyen lehetőségeim lennének.
Köszönöm a tapasztalatokat.
2023. júl. 25. 18:14
11/14 anonim válasza:
9
Másak az emberek, szokások, etikett.
Más az időjárás.
Minden más.
12/14 anonim válasza:
Németország. Anglia sztem brexit miatt ugrott .
13/14 anonim válasza:
Amíg nem beszéled az angol vagy német nyelvet, legalább középszinten, addig kér is gondolkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!