Meg lehet tervezni a jövőt vagy sem?
Szeretek tervezgetni, de... Egyszerűen hihetetlen, hogy olyan váratlan események is történhetnek, amikre nem vagyok felkészülve.
Pl. tavaly a barátnőmmel kapcsolatban gondolkodtam, hogy meddig lehetünk együtt. Tervezgettem. Erre már abban az évben szakítottunk!
Aztán. Idén lábközépcsont törést szenvedtem. Abszolút nem volt benne ez sem a terveimbe...
Akkor most lehet tervezni, vagy sem?
Hogy tűzzek ki célokat, ha bizonytalan az élet?
Sejtem a problémát, ez felfogás kérdése. Te itt az Ezotéria-szekcióba kérdésed kiírod.
Addig nem fogsz előrébb jutni az életben, míg ki nem vered a fejedből az Ezotériát.
Ne higgy nekem, ismerek ezotériás figurákat, ezek szerencsétlen félnótások, még évtizedek múlva is.
Csak így tovább!
Attól még tervezni lehet.
Meg egyébként semmi nincs, ha újra kell gondolni dolgokat. Attól még a cél maradhat ugyanaz.
Súlyosabb, közelmúltbeli eset: fiatal pár tervezi az esküvőt. Az utolso meghívókat adják ki személyesen, pár nap múlva, szombaton, esküvő. Aztán beszállnak az autojukba, elindulnak. A Nép fürdő utcából felhajtanak az Árpád hídra. És akkor szembe jön velük a Végzetük, egy vadbarm és egy ellopott taxi formájában. Mindketten ott halnak szornyet. Éltek 30 illetve 32 évet. Mára kb mindenki elfelejtette őket. Az elkövető meg, ahelyett hogy statarialis úton elitélnék és kivégeznék, vígan éli majd világát. Kap majd kb 6 év letöltendő t, jó esetben, 4 év múlva kint is lesz a börtönből, 6 év múlva pedig pont lehet feléd fog robogni az autójával..
Szóval soha ne tervezz előre. Kivéve ha Szervíz mérnök mondja neked. Mert neki mindig mindenben igaza van! Ő a gyak Orákuluma, jobb ha hallgatsz rá.
Ok, lehet, hogy az igazi "mesterek" tudnak valami olyat amiről a köznépnek fogalma sincsen, ezt nem cáfolhatom teljes bizonyossággal. De az átlag ezotériával foglalkozó normál ember csak simán hülyeségeket beszél, ebben szinte biztos vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!