Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a mondatról?

Figyelt kérdés
A lelkünk istené a testünk pedig a miénk!

júl. 21. 08:32
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Jav:A lelkünk istené a testünk viszont a miénk!
júl. 21. 08:34
 2/25 anonim ***** válasza:
77%
Mindkettő az enyém, mert most épp így szólt az úr, aki én vagyok. Hah, felettem nincs hatalma a vallásos blablának.😎
júl. 21. 09:37
 3/25 anonim ***** válasza:
56%
Akkor miért bűn az öngyilkosság?
júl. 21. 09:42
 4/25 A kérdező kommentje:

3-as

Azért találták ki én szerintem ezt ,hogy ne legyenek az emberek öngyilkosok.

júl. 21. 09:43
 5/25 anonim ***** válasza:
59%
Nincs lélek, szóval nem sokat mond.
júl. 21. 09:55
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
#4 Remek meglátás, viszont miért kellett ilyet kitalálni? Miért akartak öngyilkosok lenni az emberek?
júl. 21. 10:11
 7/25 A kérdező kommentje:

6-os

Céltalan bolyongás ,örökös konfliktus az emberekkel több formában ,mint állam által uszított konfliktus ,mint magán,egyéni szinten lévő konfliktusok.

Szegénység,rabszolgás ,amiből ,ha ki is lehetett szakadni ,de nagyon nehez ,ami szinte felért a lehetetlennel.

A vezetők le nem válthatósága ,ami feszültséget okozott főleg akkor ,ha rosszul kormányozott.

Az öngyilkosságnak számtalan oka lehet ,mint gazdasági ,mint társadalmi ok .Spiritualitásnak a teljes hiánya ,ami rá segít azáltal ,hogy a megtört egyénneknek nincs támasza.

júl. 21. 10:52
 8/25 anonim ***** válasza:
59%
Nekem erről Harari jut eszembe, mivel szerinte az ember meghekkelhető állat lett és elindult a digitális diktatúra, így a testünk feletti rendelkezés is a kormányt illeti.
júl. 21. 11:13
 9/25 anonim ***** válasza:

#7 Úgy látom, vannak értelmes gondolataid is. Tehát mi a következő koherens gondolat? Az emberek nagyrészt nyomorogtak és emiatt fontolgatták az öngyilkosságot, erre kitaláltak egyesek egy olyan dolgot, ami még ennek a szabadságát is elveszi tőlük. Ez aztán a felebaráti szeretet. A

Pontosan annyi szeretet van a katolikus egyházban, mint amennyi a dzsihadistákban. A különbség csupán az idő.

júl. 21. 11:14
 10/25 anonim ***** válasza:
52%
Nincs isten és nincs lelkünk . Az érzelmeink az agyunkból származnak.
júl. 21. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!