Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A földönkívüliek esznek húst,...

A földönkívüliek esznek húst, vagy mivel táplálkoznak?

Figyelt kérdés

2024. júl. 4. 16:43
1 2 3 4 5 6
 51/58 Veteránmacska ***** válasza:
0%

Beteg?? Igen? A fekete mágia nem az?? A jóslás? Sőt a horoszkóp? A templomba jàràs? Vallásosság? A tik-tok stb? A világ nem beteg? Ezek a dolgok nem betegek! Mondj egy tudóst, aki nem hisz istenbe! De az orvosok 99%- isten hívő!! Mitől beszélsz te?

Tudod milyenek vagytok?

Mint a középkorba a népek, sose látták a bolygót így fogalmuk se volt milyen az, azt hitték lapos, az angyalokat, akik akkor is látogattak, Isteneknek hitték, és milyen közel jártak!

Ti meg a világ agymosásának a ketrecébe!

Nagyon nagyon ártvernek benneteket!

Pl. Hogy az ember minden evő! Haha

Barmok! Nem tudok mást írni

2024. júl. 13. 00:29
 52/58 Veteránmacska ***** válasza:
0%

50/51

😅😅

2024. júl. 13. 00:32
 53/58 Veteránmacska ***** válasza:
0%

Örülök hogy ha màr nem hiszel nekem, meg röhögtettelek😅

Sőt, megszállott beteg vallásosnak tartasz

Nem vagyok vallásos ez a reális magyaràzat mindenre!

2024. júl. 13. 00:35
 54/58 Veteránmacska ***** válasza:
48%
Most esett le én is röhögök🤦🏻‍♂️
2024. júl. 13. 00:36
 55/58 anonim ***** válasza:
Nem, mindeddig sem volt semmi kétségem affelől, hogy te egy tébolyult ember vagy. Próbáltalak meggyőzni racionális módon, s íme, totálisan kudarcba fulladtam, mivel te kezelésre szorulsz, én meg nem vagyok pszichiáter.
2024. júl. 13. 00:43
 56/58 Veteránmacska ***** válasza:
0%

Ami kudarcba fulladt az az "orrvadászat" 😃😃

De tudod mi a különbség köztünk? Hogy te tudományosan akarsz meggyőzni (ami mindig kiderül hogy tévedett) amellett én elmélettel! Így nem jutunk dűlőre, sőt kezelésre küldesz! Oké egyed öcsém a tejtermékeket, meg az állatokat, tudomány mondja hogy egészséges, csak pont az nem leszel hanem beteg! Az egész világ 70 %- a rákban hal meg, meg cukor, meg strooke, stb. Mind a kedves tudományos hazugság miatt oké?

2024. júl. 13. 00:50
 57/58 anonim ***** válasza:
Megint állítasz egy ostobaságot, mit kezdjek vele? Mint már jeleztem, nem vagyok hajlandó, és nem is fogok vitatkozni veled.
2024. júl. 13. 00:59
 58/58 Veteránmacska ***** válasza:

"Megint állítasz egy ostobaságot, mit kezdjek vele? Mint már jeleztem, nem vagyok hajlandó, és nem is fogok vitatkozni veled."

Valahogy tudod hogy igazam is lehet! De ha nem is, se cáfolni, se megerősíteni nem tudod az elméletem! Kicsit igazságtalan hogy feladod úgy hogy közben te se tudsz mindent hanem tudomány !állit!

Pl. Abban igazan van, hogy az embert nővény evő, mióta eszi az emberiség a húst, úgy ment le az emberek életkora, drasztikusan! Mióta esszük az állatok húsát golobálisan, járványok törnek ki, amiket mind állatok okoznak, mert érintkezünk velük, meg esszük őket!

Melyik orvos mondta az egy betegnek is hogy: ne egyúst, tejet? Egyik se, már utánna ha meg van a baj, de akkor se azt mondja hogy ne egye a húst, hanem felír egy gyógyszert, ami bersze nem hat mert állati fehérje, felborította a belek felszívódását. Ha azt mondanák az orvosok hogy az ember nem hús evő, hanem növényevő minden megváltozna jó irányba, és a betegségek vissza szorulnának, idővel eltűnnének, vele meg hosszabbodna az életkor!

De mivel a tudománynak az emberek jó léte nem érdekli, és mivel isten ez tudtukra adta, annál jobban népszerűsítik az állati étrendet amit meg spékelnek hormonokkal, adalék anyagokkal vízzel, hetekig állnak a szupermarketekben, boltokban, ami természetes táplálèk amit az anya föld ad, azt egészségtelennek van lenyomtatva! Pl szénhidrát, vagy só! aztàn, de azért dolgozol hogy ezekbe mocsok életek miatt tobd fel a talpad!

Azt se hitt el ezek barátom amit kérdeznek! A tudomány átverés! Legyen az élelmiszer ipar téma, vagy technikai!-mondjuk ebbe vannak igazságok is de amúgy hazugság!

Te ilyen tudományra támaszkodsz? Akkor hétfőt pszihológus!

2024. júl. 13. 01:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!