Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A földönkívüliek esznek húst,...

A földönkívüliek esznek húst, vagy mivel táplálkoznak?

Figyelt kérdés

2024. júl. 4. 16:43
1 2 3 4 5 6
 31/58 Veteránmacska ***** válasza:
23%

'Nos, ez sokatmondó részedről, gratulálok a hatalmas tudásodhoz. Illetve én szeretnék elnézést kérni a kérdezőtől az itt kialakult "vita" miatt, és a kérdésre is adnék egy választ: jelen ismereteink és megfigyeléseink szerint legfeljebb mikrobiológiai szinten létezhet élet a Földön kívül, és ez is csak hipotézis szintjén tart. Illetőleg a relativitáselméletből fakadóan kvázi képtelenség bármilyen találkozás. Csak egy egyszerű tény: amit csillagnak látsz az égen, az az adott csillag többszáz/ezer éves képe. Ennél messzebb csak teleszkópokkal lehet tekinteni. Az már csak a teleszkóptól függ, hogy meddig (a múltban). És az sem a jelenlegi képe lesz a megfigyelt objektumnak. Az az ember sem az, akivel szemtől szemben beszélgetsz, köszönhetően az idődilatációnak.'

Ezt eddig is tudtuk, de köszi a kioktatást!

Fuu nehéz estetek vagytok!

Ezt azért nem hisztek az alkotóban. Így nem csodálkozok ha így regaltok rám. Legyen.

2024. júl. 11. 19:24
 32/58 Veteránmacska ***** válasza:
31%
Ez azért van, mert nem hisztek az alkotóban.
2024. júl. 11. 19:25
 33/58 anonim ***** válasza:
79%
Hangullám, ugyi? Igen, van olyan, és többek közt ennek a feldolgozására találták ki a mikrofont és az ADC-t, utóbbinak a jelét bármilyen processzor, még akár egy pic16f vagy egy atmega328 is tudja kezelni. Persze, eddig is tudtad, mert Eeeeegyellőemmcénégyzet.😂😂
2024. júl. 11. 19:29
 34/58 Veteránmacska ***** válasza:
45%

Sokan felteszik a kérdést a világon, hogy: mi volt az ős robbanás előtt. Erre tudja a világ választ. Én tudom

Egy üres dimenzió volt. Amit azért nehéz ezt elfogadnotok, mert nem tudjátok ezt felfogni mert az emberi agy nem képes definiálni. Az élet más dimenzióból jött ide ősrobbanás formájában

Ha Einsteinnek lehetett elmélete akkor nekem is.

2024. júl. 11. 19:30
 35/58 Veteránmacska ***** válasza:
45%

"Hangullám, ugyi? Igen, van olyan, és többek közt ennek a feldolgozására találták ki a mikrofont és az ADC-t, utóbbinak a jelét bármilyen processzor, még akár egy pic16f vagy egy atmega328 is tudja kezelni. Persze, eddig is tudtad, mert Eeeeegyellőemmcénégyzet.😂😂"

Hol a válasz a kérdésemre?

2024. júl. 11. 19:32
 36/58 Veteránmacska ***** válasza:
43%

"Illetve nem fogom neked levezetni egy fordítóprogram működését a magas szintű programozástól (és a könyvtáraktól) kezdve az assemblyn keresztül a gépi kód létrejöttéig. Tanuld meg magadnak, a fizikát pedig ne mosd össze a baromságaiddal."

Haha 😃😃te sem tudod igaz!

Ha tudnád márcsak azért is leírnád!

Mondjuk ez a válaszod jól tükrözia világhatalmakat akik titkokat tartanak!

Chh nem arra vagyok kíváncsi amit a suliban tanultatok mert fent van a neten. A működésükre vagyok kíváncsi, pl. Hogy hang-hullámok mi gyíkot csinálna a mikrofonon keresztül? Honan tudják hogy oda menniük? Fuu

Okosítsatok ha szerintetek hülye vagyok! Nem kell támadni magyarázatot kérek!

2024. júl. 11. 19:38
 37/58 anonim ***** válasza:
45%
Mi más okozná, mintsem végső soron a a fizika jelenleg jól ismert törvényei, sok más mellett a kauzalitás. Tessék, itt a válasz a kérdésedre. Csak sajnos ezek számodra nem ismertek.
2024. júl. 11. 19:39
 38/58 anonim ***** válasza:
45%
Nem volnék képes levezetni? De, az volnék, csak nem fogok a te kedvedért hetekig dolgozni egy olyan többszáz oldalas tanulmányon, aminek a fundamentuma részedről kérdés tárgyát képezi.
2024. júl. 11. 19:42
 39/58 Veteránmacska ***** válasza:
65%

"Illetve nem fogom neked levezetni egy fordítóprogram működését "

Pedig jó lenne!

2024. júl. 11. 19:46
 40/58 Veteránmacska ***** válasza:
43%

Mi van? Nem sikerült megtanulnod?

Jó okos lehetsz akkor ha nagyjából se tudod elmagyarázni paraszti agyal! Te se olvastad én nem értetted mivel nem tudod összefoglalni röviden! Nem véletlen!

2024. júl. 11. 19:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!