Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A földönkívüliek esznek húst,...

A földönkívüliek esznek húst, vagy mivel táplálkoznak?

Figyelt kérdés

2024. júl. 4. 16:43
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
77%
2024. júl. 11. 01:42
 22/58 Veteránmacska ***** válasza:
30%

19-es !

Kicsit jobb lenne, ha vissza vennél az arcodból jó? Csak egy kicsit, ne ítélkezzél te senkiről, legyél objektív és bölcs! És lehyen tisztelet benned!

Komoly vagy öcsém , mit cáfoljak meg neked hmm? Vagy mit érveljek, ha a tudósok is csak feltételenzek, és nem tudnak semmit! Azt monják a végén, hogy NEMTUDJUK mi volt az ősrobbanásnál, meg azt hogy hogyan keledkezett, csak azt hogy atomnál is kissebb, hatalmas sűrűségű energia! Nem tudják honnan jött, és hová tágul, ahogyan azt se tudják, kedves barátom hogy mi az a "sötét" engeria!

Mit tudnak ők cáfolni és bizonyítani neked, hmm? azon kívül hogy nem "tudjuk"? Amit ők mondamak meg alapozott állítások?

Azt sem mondják meg, hogy az emberi faj növény evő te barom, mérgezd magad az állati fehérjével, meg elkapjon az ember minden nyavaját, mert üzlet, profit! A tudomány gyaláz téged öcsém, de nem hogy gyaláz, hanem megis öl! Olyan tudatlan vagy mint egy szék!

annyit amennyit a teremtő meg enged nekik! Csak ennyit tudnak! Hiába kutatnak, a dimenziókat nem fogják megérteni, felfogni, mert ahhoz a fénysebesség többszörösét kéne elérni!

Én se megalapozott állitásokat nyomtam abba finnyás agyadba, hanem ez a logikus magyarázat, a válaszokra, èn szerintem! De ha nem értesz vele egyet, azzal nincs baj, a baj azzal van: tipikus rosszindulatú, irigy, büszke, sötèt magyar mentalitás itt is elő jön!

A tudós is annyit tudnak, amennyit a nasa, és az 51- es enged, kiadnák a titkokat, akkor mindent tudnál. Ezeket a techikák nem emberek fejlesztik! Ha emberek fejlesztenék, nem nenne katonai védelem alatt, és titkosítva a világtól 51 körzet/nasa titko!

"Húr elmélet" ez az hogy elmélet és semmi alapja! Csak elmélet!

Proci működése? Mi van a prociban? Electronok! Ez oké! Ezt értjük, de hogy keletkezett az elektron,foton, neutron? Itt ez a kerdés! Honnan? A kezdeteknél keletkezett! Vagy tévedek?? Nem csupán műszaki techika ez akérdés, habár, te se érted, hiába magyarázol!

Na, ha ennyire okos vagy mond meg, vagyis írd le, hogy működik a hang parancs! Magyarázd el nekem józan paraszti szavakkal, hogy azt meg értsem. Ha erre képes vagy bocsànatot is fogok kérni!

Ne, ne dobjàl be ide tudományos linkeket, Wikipédiát, mert abból semmit tudsz meg! Sőt elvezetnek az igazságtól!

Írd le nekem a te agyaddal hogy működik a hangparancs! Ha pl. Szólsz és fel gyullad a telódban a zsebpámpa, magyarázd el hogyan!

Kivàncsi vagyok eltudod e magyarázni hogy megértsem, de az a gyanúm hogy nem! Mert te se tudsz semmit se!

A gondolat se kíréljen hogy tudományos cikkeket dobálsz ide. Magyarázd el, ha olyan okos vagy!

2024. júl. 11. 02:22
 23/58 Veteránmacska ***** válasza:
45%
Albert Einstein-nek se sokan hittek, aztán mégis kiderült, hogy sok mindent megfejtett elmélettel! Sok filozofus fejében megfordult, a középkorban: nem a nap kering a föld körül. És igaza volt. Te 19-es több tisztelet kellene más véleménye felé, mert attól még hogy neked hülyén hangzik igaz! A középkori embereknek is hülyén hangzott hogy fölt gömbölyű! Azért mondom hogy óvatosan a támadásokkal!
2024. júl. 11. 02:36
 24/58 anonim ***** válasza:
64%
Ne hagyd magad harcos! Lesznek akik hisznek neked!
2024. júl. 11. 02:38
 25/58 Veteránmacska ***** válasza:
30%

Nem kell!

De azt elhiszitek hogy egészséges az àllati fehérje fogyasztása! A világ irányít titeket! Tàpláló fehérje milyen egészséges chh, a só emeli a vérnyomást chh meg gyógyszeriperi hazugságok! Vas hiány betegségről meg ne beszéljünk, vicc! Vitaminok kapszulákban?? Fuu birkák! Azt elkell hinni ami pénzt csinàl nekik?! Szarnak ti szaros kis civil életetekre!

2024. júl. 11. 02:57
 26/58 anonim ***** válasza:
59%

#25 A tudomány alátámasztott tényeket állít, megfelelően megalapozott, és valóban logikus okfejtéssel. Logika?

"Én se megalapozott állitásokat nyomtam abba finnyás agyadba, hanem ez a logikus magyarázat, a válaszokra, èn szerintem!"

Ennyit a logikádról, ezzel ki is jelentetted, hogy semmi közöd nincs hozzá. A másik gyalázása?

"növény evő te barom" Tekintsünk el a nyelvtani hibától, biztosan a billentyűzet írt be oda egy extra szóközt helyetted ahova nem kéne, köszönöm a bókot.

"Olyan tudatlan vagy mint egy szék!" Sajnos ezt sem sikerült leírnod helyesen, mindenesetre értékelem az igyekezetedet.

Én nem használtam rád semmilyen kifejezetten pejoratív kifejezést, de most fogok: beteg vagy öregem, fordulj pszichiáterhez. Egy dolog az alkalmazott tudomány, egy másik az elméleti tudomány, egy harmadik a filozófia, egy negyedik pedig a vallás, és ezt te képes vagy valami értelmezhetetlen illogikus szennyé gyúrni, és nem ez a szomorú, hanem az, hogy szemlátomást elhiszed, hogy a meglátásaid bármilyen értelmes szempontból helyesek. Látom, az úgynevezett "hangparancs" és az AI működése valóban rendkívül érdekel, szolgálok hát neked néminemű információval róla. Az AI egy szoftver, amit emberek készítettek. A processzor pedig arra való, hogy végrehajtsa ennek a gépi kódra lefordított verzióját, ami végső soron csak nullákból és egyesekből áll, ezek (a processzor teljesítményétől függően) másodpercenként n*10^9 alkalommal cserélnek helyet a processzorban. Ez a programozás alapja, alapvető tézise. Szerinted miért kísérleteznek kvantumszámítógépekkel? Azért, hogy ezt a jelenlegi másodpercenkénti n*10^9 számítási teljesítményt nagyságrendekkel megnöveljék. Remélem elég kimerítő volt a válaszom, nem ártana néha tükörbe nézned, ne'adj isten megpróbálni racionálisan gondolkodni, mielőtt ilyen bölcs és megfontolt (minden alapot nélkülöző, helyesírási hibáktól hemzsegő) Ősbaromságot állítasz.

2024. júl. 11. 18:04
 27/58 Veteránmacska ***** válasza:
45%

"ami végső soron csak nullákból és egyesekből áll, ezek (a processzor teljesítményétől függően) másodpercenként n*10^9 alkalommal cserélnek helyet a processzorban."

Ezt bárhol olvashatom nem erre vagyok kíváncsi professzor úr, hanem hogy hat a "számokra" ugye ha megszólalsz, hogy cserélődnek a számok a prociban, hmm?? Ezt magyarázd el nekem. Nem, nem csak a hangparancs meg ilyesmi érdekel, hanem egy példa.

Na kedves tudós, ha én meg szólalok, hogy zsepslámba, ugye mikrofonnak kell ezt eljutatni a procinak ezt az információt ugye? De hogyan hat a prociban lévő számokra? Erre is kivàncsi vagyok! A számok kapcsán idáig is tisztában voltam.

Na várom a magyarázatod. Hogy más is megértse például aki kőművesnek tanul.

Na vàrom a magyarázatot. Hogy hatnak a prociban lévő hanghullámok a számokra?

2024. júl. 11. 19:05
 28/58 anonim ***** válasza:
79%
Nos, ez sokatmondó részedről, gratulálok a hatalmas tudásodhoz. Illetve én szeretnék elnézést kérni a kérdezőtől az itt kialakult "vita" miatt, és a kérdésre is adnék egy választ: jelen ismereteink és megfigyeléseink szerint legfeljebb mikrobiológiai szinten létezhet élet a Földön kívül, és ez is csak hipotézis szintjén tart. Illetőleg a relativitáselméletből fakadóan kvázi képtelenség bármilyen találkozás. Csak egy egyszerű tény: amit csillagnak látsz az égen, az az adott csillag többszáz/ezer éves képe. Ennél messzebb csak teleszkópokkal lehet tekinteni. Az már csak a teleszkóptól függ, hogy meddig (a múltban). És az sem a jelenlegi képe lesz a megfigyelt objektumnak. Az az ember sem az, akivel szemtől szemben beszélgetsz, köszönhetően az idődilatációnak.
2024. júl. 11. 19:19
 29/58 Veteránmacska ***** válasza:
23%

" Ja programozás"

Nem erre vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy meg végbe a jel, például külső utasításra, hanghullám kell ugye, gondolom! De hogy megy végbe ez tövéről hegyére?

Ne gyere nekem, ezzel kapcsolatban más témával, mint pl programozás! Nem erre vagyok kíváncsi! Hogy mennek végbe az utasítások mi okoz parancsi reakciót a prociban?

2024. júl. 11. 19:21
 30/58 anonim ***** válasza:
100%
Illetve nem fogom neked levezetni egy fordítóprogram működését a magas szintű programozástól (és a könyvtáraktól) kezdve az assemblyn keresztül a gépi kód létrejöttéig. Tanuld meg magadnak, a fizikát pedig ne mosd össze a baromságaiddal.
2024. júl. 11. 19:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!