Ha léteznek fejlettebb civilizációk, miért nem osztják meg a tudásukat az emberrel?
Figyelt kérdés
jún. 30. 16:00
1/14 anonim válasza:
Nem létezik más értelmes civilizáció, egyedül vagyunk az univerzumban.
4/14 anonim válasza:
Nagyon szeretnék megosztani a tudásukat.
Viszont van egy igen komoly akadály.
A távolság.
A csillagközi utazás lehetetlen,bármennyire fejlett egy faj.
Ha lesz valaha kapcsolatfelvétel,az nem közvetlen találkozás lesz,hanem kommunikáció,pl rádióhullámokmal.
Amik ugye fénysebességgel terjednek,így évtizedekbe telhet,mire az általunk elküldött kérdésre megérkezik a válasz.
Ha,egyáltalán találunk fejlett civilizációt.
5/14 anonim válasza:
Ugyanazért amiért te se mész el tanítani az afrikai civilizálatlan világot.
6/14 anonim válasza:
Mert látják, hogy a meglévőt is mire használjuk.
7/14 Gál Gábor 2024 válasza:
Sokféle oka lehet, egy népszerű elmélet pl. az, hogy nem tudnánk felfogni. Erre azt az analógiát szokták hozni, hogy hiába tudunk egymásról, nem tudod egy hangyának sem átadni a tudásod.
8/14 anonim válasza:
Megosztották.
Ők adták a tépőzárat, a mikrót, stb.
A Man in Black-ben mondták.
9/14 anonim válasza:
Magyarázd el egy csirkének a relativitáselméletet.
10/14 anonim válasza:
Szerintem ertheto, ha korulnezel az emberek kozott... gyakorlatilag en 10bol 7-8 fele embert elkerulok mar, mert nem vagyok hajlando elviselni a sok toxikus hulyet. 10bol 2-3, aki normalis es veluk valoban emberi minoseget lehet elerni. Persze ehhez nekem is meg kellett ernem egy bizonyos lelki fejlettsegi szintre. Na most, szerintem ha vannak alienek, ok is joval erettebbek lehetnek nalunk, meg ilyen ertelemben is, akkor pedig ertheto, hogy inkabb elkerulnek minket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!