Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Érezted e már,hogy volt egy...

Érezted e már,hogy volt egy előző életed ?

Figyelt kérdés

Úgy érzem éltem már valamiféle arab világban régen,nagyon vonz oda valami.

Van egy kép is előttem még gyerek koromból,nem emlékszek már hogy tényleg meg is történt e. Tele ékszerekkel,arab sílusú piros ruhában beöltözve. A jelenlegi jellegzetes arcom is nagyon hasonlít hozzájuk,ezt már mondták többen is.

Viszont azt is gondolom,hogy valahol Amerikában is,a 80-as években,és néger lehettem.

Mondjuk,ez meg magyarázhatja azt,hogy perfektül beszélem a nyelvet,úgy hogy szinte semmi erőfeszítésemben nem került az angol tanulása.

2024. jún. 12. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is volt már olyan, hogy nagyon különösen éreztem magam egy-egy országban. De amiben biztos vagyok, előző életemben rohadt sokat melózhattam, mert most állandóan fáradt vagyok.
2024. jún. 12. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Akinek komoly emlékei vannak mert valami okkultista vagy spiritiszta gyakorlattal emlékezni tudott ezekre az életekre nem hiszem hogy ezt a tudást egy anonym oldalon írná ki.
2024. jún. 12. 21:38
 3/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
15%

"A jelenlegi jellegzetes arcom is nagyon hasonlít hozzájuk,ezt már mondták többen is."

A reinkarnációs tanok hirdetői szerint semmi köze az ide-oda közlekedő lelkeknek a vérrokoni ágakhoz.

Amit te írsz, inkább az én elméletem támasztja alá. Lehet, hogy tényleg voltak olyan őseid, de rendes vérrokoni ágon és bizonyos információkat az örökítőanyagok továbbítanak, ami egyeseknél hipnózisban elő is hívható, vagy trauma hatására felszínre törhet.

Mai tudásunkkal ezt nehezen értjük, hogy az ondósejt és petesejt milyen "adatokat" továbbít, de azt érzékelhetjük, hogy elég sokat. Szerintem abba beleférhetnek egyes emléktöredékek, előző életekből.

Inkább, mint a misztikus lehetetlenségek, ami a fizikának ellentmond és csak több ezer éves kitalációk, tudatlan régi emberek által.

2024. jún. 12. 22:56
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen, kutya voltam.
2024. jún. 12. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
38%

„úgy, hogy szinte semmi erőfeszítésembe nem került az angol tanulása.”

A magyar viszont elég nehezen megy, úgy látom. Pl. Érezted-e, meg is történt-e, a vesszők után hiányzó szóközök...

2024. jún. 13. 00:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Most lényegtelen a helyesírásom,soha nem is érdekelt suliban a magyar nyelvtan különösebben.

És nem állítom,hogy 100 % létezik előző élet,de néhány furcsaság azért megkérdőjelezheti.

2024. jún. 13. 07:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is arab fejem van, pedig fehérek a szüleim. Kiderült, hogy 6-7 generációval felettem voltak Irak környékéről származó felmenőim.
2024. jún. 13. 10:57
 8/8 anonim válasza:
Régen egy meditáció során úgy éreztem,a múltban,valamikor,másvalaki voltam.Olyan volt,mint egy emlék,amiben érzed,hogy más voltál.Szavakkal nehéz leírni,egy pillanatra mintha azzá váltam volna,aki egyszer voltam.
2024. jún. 17. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!