Érezted már, hogy tetteidért bűnhődsz?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy csapás ér és szinte tudod hogy miért kapod.2021. máj. 29. 14:20
2/3 anonim válasza:
Legalább egy 6-8 éve úgy érzem nem sikerül semmi. Ha belefogok valamibe, megpróbálok egy munkához jó mestert keresni, körültekintö keresgélés után rendelek valamit valami mindíg félre siklik,kétszer kell neki futni, javítani kell.....
Lassan nem merek semmiben döntést hozni mert érzem ,hogy megint mellé megy valami. És nem tudom ,hogyan találhatnék vissza illetve mitől maradt el a "jó szerencsém"???? ( Régebben másként volt,ezért feltűnő a mostani helyzet.)
3/3 anonim válasza:
Nekem évek óta folyamatosan csak a rossz jön. Nem tudom miért.?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!