Kerültél már olyan élethelyzetbe hogy azt érezted jobb lenne meghalni? Ha igen, mi volt az és hogy sikerült ezt feldolgoznod magadban?
Igen, voltam ilyen helyzetben - egyedül maradtam, a párom is elhagyott, a családom is, a munkahelyem megszünt és egyetlen igazi barátom sem volt, mindegyik elkerült amiatt, hogy nehéz helyzetbe kerültem -, gyakorlatilag csak egy egy feltétel volt, ami ha nem teljesül, akkor tényleg meghaltam volna.
Mivel mégis teljesült, amire gondoltam, ezért nem tettem meg, viszont ebböl következöen kénytelen voltam újragondolni a helyzetemet, és általakítani az életemet.
Igen, most vagyok ott.
Hogy labalok ki belőle,azt nem tudom.
Én is úgy látom most, hogy jobb lenne, ha vége lenne.
3 ok tart itt: 1, anyukám nagyon összetörne, és nem akarom, hogy miattam baja legyen. De ha most rámnéz, az is csak fájdalommal jár neki, mert nem tud segíteni és ez bántja.
2, Sokba kerülne a felmerülő "ügyintézés".
3, cserbenhagynám a kutyámat.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Az biztos hogyha az emberben a kilátástalanság, reményvesztettség lesz úrrá akkor nehéz pozitívan tekinteni a világra, másokra vagy éppen a saját életünkre, erősen lecsökken vagy teljesen megszűnik az emberben a motiváció, ösztönzőerő és kivész a jövőbe vetett hite is.
A válással évekkel ezelőtt elvesztettem a saját lakásomat, azóta minden párkapcsolatom tönkrement, állásom a vírus miatt elveszítettem.
Az öreg, morgós beteg anyámmal kell élnem,aminél még a hajléktalanság is jobb lenne.
Pár napot adok még magamnak, aztán elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!