Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kerültél már olyan élethelyzet...

Kerültél már olyan élethelyzetbe hogy azt érezted jobb lenne meghalni? Ha igen, mi volt az és hogy sikerült ezt feldolgoznod magadban?

Figyelt kérdés

2020. nov. 8. 15:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Saját kollégám ráadásul
2020. nov. 9. 11:31
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pár éve volt egy ilyen helyzetem. Beleszerettem a legjobb barátnőmbe, tudatosult bennem, hogy meleg vagyok, kerestem az utamat, közben céltalanul bolyongtam, nem tudtam, melyik suliba menjek, mit szeretnék csinálni. Ezt tetézte, hogy jó párszor elárultak, hátbaszúrtak, kibeszéltek, ráadásul húgom akkoriban másfél-két éves volt, róla szólt minden, én középsőként le voltam szarva. Untam és utáltam mindent, egyszerűen semmi nem éltetett tovább. Aztán eldurrant valami, írtam egy szösszenetet a temetésemre, magamról, múlt időben. Másnap visszaolvastam, és az jutott eszembe, hogy egyszerűen nem tehetem ezt. Küzdenem kell. Nem lett jobb, de rosszabb sem. Éltem tovább úgy, hogy nem akartam élni. Úgy éltem, hogy vártam, hogy meghaljak. Hogy elüssenek. Hogy leálljon a szívem. Hogy ne keljek fel másnap reggel. Vagy bármi. De éltem. Aztán körülbelül 2-3 hónap alatt javult a helyzet.
2020. nov. 19. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!