Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kerültél már olyan élethelyzet...

Kerültél már olyan élethelyzetbe hogy azt érezted jobb lenne meghalni? Ha igen, mi volt az és hogy sikerült ezt feldolgoznod magadban?

Figyelt kérdés

2020. nov. 8. 15:28
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

9-es válaszoló

Az élet nem a feladásról szól. Én is sokszor és elég hosszú ideig voltam, időnként még a mai napig is kerülök ilyen helyzetbe. De sosem szabad feladni, ráadásul amíg lélegezni tudsz addig harcolni is. Ahol pedig akarat ott út is van csak sokszor a bennünk lévő kilátástalanság miatt elveszítjük a reményt és a hitet is emiatt nem vesszük észre a problémáinkat megszüntető megoldásokat. Mindenre és mindig van megoldás, csak legtöbbször mi nem látjuk azt és nem tudatosul bennünk a kiút.

2020. nov. 8. 18:25
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem sikerült feldolgozni...

3.éve úgy érzem,jobb lenne meghalni.

2020. nov. 8. 19:18
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Nyugdíj előtt vesztettem el az állásom.Tudom közhelyként hangzik,de nagyon szeretek dolgozni.

Sajnos, a családban is én voltam egyedül,aki keresett.Nem tudom mi jön ezek után,de sokra nem számíthatok.

Katonának öreg vagyok,közmunkából pedig nem tudnèk megélni.Akkor inkább a h...l!

2020. nov. 8. 19:22
 14/32 anonim ***** válasza:
32%
Az idő mindent begyógyít.
2020. nov. 8. 20:04
 15/32 anonim ***** válasza:
81%
Arra gondoltam, hogy másnap milyen feladatok várnak rám, és továbbléptem a gondomról. Mindig van holnap, más-más lehetőségek.
2020. nov. 8. 20:09
 16/32 A kérdező kommentje:
Az idő ehhez magában nem elég. Akarna és tenni is kell érte. Szerelmi bánatnal mondják hogy az idő majd begyógyítja a sebeket. Ez azonban nem teljesen így van. Ha az ember nem akar továbblépni hiába telnek el évek, akkor sem fog változni semm és nem lesz jobb. Ezt tapasztalatból tudom mert én is kb. 15 évig sőt valamennyire még most is egy olyan lányt szeretek aki sosem szeretett,akivel sosem voltam együtt. Csak hosszú éveken keresztül én is vártam hogy majd jobb lesz, de nem lett semmivel sem jobb, nem gyengültek és nem szűntek meg ezek az érzések csak azt követően éreztem változást mikor elhatároztam hogy valóban továbblépek és lezárom a múltat magamban. Sokan ezt nem teszik meg és ezért ragadnak a múltban. Akarnia kell a továbblépést és kő keményen tennie is kell érte. Csak így zárhatja le magában a múltat és kerül vissza és élhet az ember a mostban,a jelenben.
2020. nov. 8. 20:16
 17/32 anonim ***** válasza:
93%
és én meg azt hittem h mindenki csupa vidám stb.
2020. nov. 8. 21:02
 18/32 A kérdező kommentje:
17-es válaszoló, ha így lenne az Utópia lenne.
2020. nov. 8. 21:04
 19/32 anonim válasza:
100%
Volt. Amikor elszúrtam egy iskolát, amit elhamarkodottan választottam.
2020. nov. 8. 22:17
 20/32 A kérdező kommentje:
19-es válaszoló, ezt teljesen átérzem, én a középiskolával jártam így.
2020. nov. 8. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!