Kerültél már olyan élethelyzetbe hogy azt érezted jobb lenne meghalni? Ha igen, mi volt az és hogy sikerült ezt feldolgoznod magadban?
Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 15:28
21/32 anonim válasza:
Nekem ez a második elrontott iskolám volt. Ez még tetézte a bajt.
22/32 A kérdező kommentje:
Nekem összes 3 volt. :D
2020. nov. 8. 22:56
23/32 anonim válasza:
Én is itt tartok ( újból)
Eddig csak vagdostam magam, próbáltam gyögyszert is alkohollal nem jött össze, tegnap magam alatt volta , mert elcsesztem az életem, jót akartam másnak de ezért lehet lecsuknak... Mindent elrontottam magam körül.
24/32 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom hogy így alakult.
Nem tudom mit tettél ami segíthet másoknak de szabadságvesztés jár érte.
2020. nov. 9. 10:02
25/32 anonim válasza:
Voltam fiatalon. Aztán jobbra fordultak a dolgok.
26/32 anonim válasza:
Nem tettem semmi olyan rosszat, nem öltem embert meg ilyenek.
Csak naív voltam és próbáltam segíteni a másiknak és én szívtam meg. Csak Istenben bízok, hogy nem csuknak le kapom valami enyhítő körülményt, hogy nem akartam én rosszat,de ez van. Úgyse hiányoznék senkinek se ha lecsuknak ha kinyiffanak relatív tök mindegy. Egy halom kupac szar voltam mindig is.
27/32 A kérdező kommentje:
Senki sem halom kupac szar, még a legrosszabb és leggonoszabb emberek sem. Olyan valaki pedig aki önzetlenül próbál segíteni másoknak akár a saját kárára, pláne nem az.
2020. nov. 9. 11:08
28/32 anonim válasza:
Dehogynem, én sose voltam senkinek se elég jó. Mellesleg mit sem értem az önzetlenségemmel.
29/32 A kérdező kommentje:
Attól hogy mások nem tudták értékelni azt aki vagy és azt amit tettél eddigi életed során attól nem leszel értéktelen. Ha így volna nagyon sok értéktelen ember létezne. Ennek semmi köze ahhoz hogy ki értéktelen. Az önzetlenség az egyik legértékesebb dolog a világon,főleg ebben a mai felszínes és önző, a valódi értékeket egyre jobban nélkülöző világban. Pontosan emiatt képes egyre kevesebb ember értékelni és szem előtt tartani a valódi emberi értékeket mint például az önzetlenséget. De ide lehetne még sorolni az őszinteséget,a becsületet, erkölcsösséget, az etikua viselkedést és magatartast, a tiszteletet... Ezek is egyre jobban kivesznek az emberekből, sőt lassan azt nézik hülyének aki ezekkel az attitűdökkel rendelkezik és eszerint él. Ebben a világban lassan minden ami értékes elértéktelenedik és minden ami értéktelen felértékelődik és fontossá válik az emberek számára.
2020. nov. 9. 11:23
30/32 anonim válasza:
Persze,de cseszhetem ha én szívtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!