A világot vezető világelit valóban sátánista szekta?
Legutóbb Károly királyról jöttek ki ezek a festmények amelyeken Sátánként van ábrázolva.
Kérdező, nekem az beképzelésem, te még arra sem vagy képes, hogy megtaláld a képen azt a bizonyos "szemet", amire hivatkoztál? Mit árul ez el rólad?
Továbbá linkeltél fent egy videót, amelyben a színész, humorista Russell Brand kigúnyol téged is, illetve Alex Jones hírhedt konspirációs hívőt, aki a portréról is hülyeségeket beszél.
Alex Jones jellegzetes hangját hallhatod 0:30 és 0:50 között. Az egy közismert bolond ember.
31
Russel Brandet demonetizálták a YT-on mivel mainstream ellenes eszméket hirdetett, tehát ami a mainstream média forgatókönyvébe nem illett. Nem hinném, hogy a lelke mélyén Alex Jones-on nevetne. De na, vélemények és pofonok.
Ez nem hit és vélemény kérdése, nem tudsz értelmezni egy humoros műsort?
Russel Brand egy megosztó személyiség, például a pandémia kapcsán maga is átment konteósba, arról más volt a véleménye.
Alex Jones-ról megint más a véleménye, megteheti. Nincs előírva, hogy valakinek mindenben szigorúan egyoldalú lehet csak a véleménye.
Csak egy példa, amikor én a véleményeimmel a pandémiás álhíres konteós butaságok ellen szóltam, valaki hülyének nézett ezért. Azután meglátta, hogy valami más politikai témában ugyanazt azt írom, amit ő is.
Csodálkozott, hogy mi van?
Attól még persze konteós bolond volt az illető szerintem, csak véletlenül a másik témában egyet értettünk.
-----------------------------
"Demonetizálták" ne viccelj...
Démonizálták esetleg
Monetizálás jelentése: pénzzé változtatás.
demonetizáció jelentése
- valamely pénznemnek vagy egyes címleteinek kivonása a forgalomból
- valamely értékmérő, pl. az arany kiiktatása a pénzügyi rendszerből
33
Demonetize, ami egy angol szó, annyit jelent, hogy a Youtubeon már nem tud pénzt keresni. Mint az internet szót, gyakran átveszünk az angolból szavakat, hogy kifejezzünk olyan modern jelenségeket amire nincs magyar szó.
Ennyire nem vagyok otthon a Youtube sajátosságaiban, de akkor megint félreértettél valamit:
-----------------------------------
Russel Brandet demonetizálták a YT-on mivel mainstream ellenes eszméket hirdetett, tehát ami a mainstream média forgatókönyvébe nem illett.
----------------------------------
Az ellene felhozott szexuális zaklatási vádak miatt lépték ezt, de a téma szempontjából érdektelen.
Most csak arról volt szó, hogy a videóban Alex Jones-on gúnyolódik ő is, amiért amaz hülyeségeket magyarázott bele a festménybe.
35
Persze, mert kitalálom rólad, teljesen bizonyítatlanul, hogy gyerekeket vágsz fel, és az alkalmazód erre kirúg. Kicsit az események mögé kellene tekinteni. Manapság van olyan is, hogy karaktergyilkosság.
Olvass kicsit utána ennek.
Hogyne létezne karaktergyilkosság, csak ez leghamisabban olyanoktól hangzik, akik konspirációs elméletekben mániákusan hisznek, ilyenekkel foglalkoznak.
Ők nem igazán hitelesek, ilyen szempontból, hiszen minden mögé kitalációkat, hátsó szándékokat látnak. Még ott is, ahol semmi nincs.
Bizonyára ismered paranoid jelszót:
"Kicsit az események mögé kellene tekinteni."
Mielőtt kiforgatnád, én nem foglaltam állást abban, hogy a vádak igazak vagy sem, különösebben nem is érdekel a személye.
Ha megnézed (kétféle oldal, utóbbi bővebb):
Elég zavaros életpálya, mentális problémákkal terhelten. A vádak akár igazak is lehetnek.
Mindamellett a Youtube bármi bizonyíték nélkül, közfelháborodásra alapozva döntött, de ezt sajnos meg is tehetik. Saját magukat is mentve a népharagtól.
Meg azóta jelentkeztek a bíróságon erőszakot szenvedett nők, ahogy olvasom, biztos csak szórakozásból.
37
Amerikában egyébként sok csinosabb (és hasonlóan gátlástalan) nő egyébként abból él, hogy perelik be a hírességeket erőszak vádjával. Nagyon jól fizető szakma. Egy része lehet igazság is persze, de javarészt már kultúrája van a dolognak.
Ez nem véletlen! Senki ne mondja!
Egyébként a “konteósok” már rég mondják a naiv nyugodtaknak, hogy a világot egy zárt körű sátánista, gyermekvér ivó réteg vezeti de nem hallgatnak ránk. Pedig már nem is rejtegetik magukat.
Ugyanígy a földönkívüliekkel is, a konteósok már 70 éve magyarázzák, hogy itt vannak, de a naiv nyugodt önelégült réteg csak viccet csinált belőlük. Ugyebár amíg jóllakottak és van műsor a tévében nem nagyon fognak aggódni.
Pedig most magas besztású tisztek, politikusok sorozatba ismerik be ezt, amellett, hogy kapcsolatban vannak az USA kormányával is és kísérleteznek az embereken.
Ez a sátánista réteg valószínű egy kevésbé jóindulatú fajnak áldoz cserébe földi hatalomért és minden jóért.
Össze kell kötni a szálakat.
"már 70 éve magyarázzák, hogy itt vannak"
Hát, nem túl hatékonyak akkor. Arról nem is beszélve, hogy aki akkor volt, az már halott. Nem érte el a céljait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!