A világot vezető világelit valóban sátánista szekta?
Legutóbb Károly királyról jöttek ki ezek a festmények amelyeken Sátánként van ábrázolva.
A sátánisták nem csinálnak semmi károsat.
Nekem csak a Spirituális Sátánizmus t sikerült tanulmányozni. Szerintem a Sátánt a zsidók találták ki, csak egy kitalált Sátánt istenítenek. A vallásuk egy kitalációra alapul.
A probléma az, hogy a Spirituális Sátánisták sok igazságot is belekevertek a vallásukba, mint például Salamon kis kulcsai, információk a zsidókról. A hazugság egy levesbe van keverve az igazsággal.
Azért ez a festmény érdekes 😂
Már nem is próbálják meg titkolni
22
Hát ez az. Az emberiség történelmében mikor fordult még elő , hogy Sátán képében ábrázolnak egy uralkodót.
Persze sokak szerint mindig minden csupán a véletlen műve és pusztán művészi igény, kifinomultság, de csak a bolond nem látja, hogy ez a szimbolisztika már mindenhol jelen van, leginkább a szórakoztatóiparban.
Azt kellene valaki nyugodt megmagyarázza, hogy minek kellett egy titkos szemet elrejteni a festményen?
25
Milyen viccességről beszélsz.
Egy szemet rejtettek el a festményen. Ami tudjuk minek a szimbóluma. Akkor meg minek beszélsz mellé?
Ahogy a linken is írják:
"People are already enhancing King Charles latest royal portrait & finding all sorts….
You have to laugh at this point."
Tényleg nagyon szánalmas. Kérdező, te látod egyáltalán a képen azt a bizonyos "szemet"?
Én megtaláltam, előre jelzem.
A világon BÁRMI sátánnak fog tűnni, ha elég sokáig Photoshopoljuk.
Az ilyen videósok pedig, mint akit linkeltél, jól megélnek az olyan hülyék hiszékenységéből, mint amilyen te is vagy.
28
Na ha ilyen hülyék és hiszékenyek vagyunk akkor mit szólsz az idei Eurovíziós Dalfesztivál írországi előadójának produkciójához? Az is puszta képzelgés. És az is, hogy a végén megkoronázta a svájci győztest Sátán koronájával?
Ez mind csak művészet és hiszékenység ugye?
Miért?
Szerinted mi? Ha az eszed is használod, akkor mit mondasz? Nyilván, ha a sátán át akarja venni a hatalmat, azt nem úgy fogja kezdeni, hogy megszervezi, támogatókat szerez, haderőt toboroz, stb. stb. - hanem úgy, hogy feldob a jútyúkra pár rajzot, amit amúgy a kutya se ért?
Azt honnan tudod, hogy ez nem valamelyik másik isten vagy démon jele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!