Veletek milyen paranormális jelenségek történtek meg?
Már vagy ezerszer leírtam a válaszom hasonló kérdésekhez. Ide is leírom...
Lehetett egy olyan 3-4 éve... Nem tudtam aludni, csak forgolódtam az ágyamban. Hallottam, amint valaki (valami) a nevemet súgja a fülembe, olyan rekedt, morgó démoni hangon. Nem aludtam, az bíztos! Még ugy reflexből rá kérdeztem, hogy ki az, erre anyum a másik szobából, hogy kihez beszélek. Hallottam, a hang forrását, hogy nem a szobám egy másik távolabbi pontjáról jött, hanem a fülembe súgta a nevemet. A becenevemet. Tisztán és érthetően hallottam. Még mások is számoltak be ilyenről, hogy hallották, amint a nevüket mondja, szólítja egy ilyen morgó hang.
Egyszer éjjel felébredtem, csak egy alakot láttam átsuhanni a szobán. Nem az a tipikus filmes átlátszó fehér szellem volt. Ugyancsak átlátszó, de inkább rendes, normális színekbe, mintha egy átlátszó ember lenne (vagy hogyismondjam). Nem nézett rám csak úgy "céltalanúl" suhant át, mintha nem is érzékelt, volna engem. Láttam az arcát, a körvonalait, fel is lehetett ismerni, hasonlítottam is valakihez, aki meghalt.
Ez lehetett olyan 20 éve... Reggel a tesóm költött, hogy hamar jöjjek, akar valami érdekeset mutatni. A szüleim is nézték, amint az ajtó ki-be csapódik. Nem erőteljesen, csak úgy normálisan. Húzat nem volt, direkt leellenőriztük. Más ajtó, ablak nem volt nyitva. Ja, és ha olyan huzat lett volna, hogy az ajtót mozgassa, azt mi is éreztük volna.
Anyum mesélte. Nem voltam otthon, ő ezt nem tudta, azt hitte az első szobába vagyok. Ő meg a konyhába volt. Főzött, vagy mosogatott, vagy mittudomén... Többször rámszólt, hogy ne csapkodjam már az ajtót, mikor már a többszöri felszólitás után "saját kezébe" akarta venni a dolgot, átjött az első szobába, meglepődve konstatálta, hogy nincs más a házban, rajta kívül. És akkor egy szellőt érzett az arcán, mint amikor valaki nagyon közel gyorsan elmegy előtted. Hogy mi volt ez? Ezért leelenőrizte, hogy honnat jöhetett a huzat, de minden ajtó, ablak csukva volt. És akkor nemsokára érkeztem haza, és akkor mesélte el ezt nekem.
Egy vasúti átjárónál álltam és vártam, hogy elmenjen a vonat.
Aztán figyelmes lettem arra, hogy egy idős férdi és egy gyerek közelít a sinekhez. Láttam, ha nem állnak meg elvágja őket a vonat. Nem álltak meg. Elfordultam, mert biztos voltam benne, hogy tragédia lesz.
A vonat elment, a forgalom megindult. A férfi, és a gyerek sehol.
Utána tudtam meg, hogy ott jártam előtt egy évvel lett öngyilkos azon a helyen egy 60 körüli férfi, aki az unokájával együtt ugrott a vonat elé.
Ez olyan 5 éve volt.
Van egy pár para sztorim, pár érdekeset leírok:
1.
Egyik este ültem az asztalomon, és ettem egy almát, a folyosón egy magas embert aki ment ki a konyhába, mondom jó én is megyek utána mert azt hittem apum és ki tudom dobni az alma csutkát. Kimentem a konyhába, de apum nem volt ott, be tudtam annak, hogy fáradt voltam hiszen este történt. Pár hét után hugaim az én szobámba aludtak, megszólalt a hugom, hogy látott valakit a konyhába menni, magas volt, fekete ing volt rajta és nem volt arca. Ugyan ezt láttam. Ha ez nem lenne elég, 1-2 év után nagynénikém át jött hozzánk, nagyon jártas ebbe a szellemes cuccokba és átnézte a házat, kiderült, hogy a szobám ablakában érzett egy szellemet, elvileg kukucskáló szellemnek hívják ezeket, ez megmagyarázta miért nem tudtam aludni redőny nélkül, utána kiment a konyhába és megszólalt "látod azt a mikrót? Tükrös az ajtaja" nen értettem,majd mondta, hogy ott van benne egy szellem, hugaim és én is féltünk a mikró ajtajába nézni, nem tudom megmagyarázni az érzést, de egyszerűen rossz érzés volt. Mondta, hogy a szellem egy magas férfi volt, össze kapcsoltam a kettő történetet és rájöttem, hogy aki a mikróba volt azt láttam 2 éve a folyosón.Nagynénikém ki üzte a mikróból a szellemet. Rá pár napra a mikró tönkre ment, a mikró működött de az ajtó nem nyílt.
2.
Hugaimnál voltam, néztük a tv-t és egyszercsak azt vettem észre, hogy nem hallom/nem értem rendesen amit a tv-be mondanak, nem értettem. Utána mintha sok tv menne egyszerre hallottam ahogy beszélnek benne, de nem értettem semmit. Utána egy mély férfi hang kétszer mondta nekem suttogva, hogy szia
3.
Egyik este megint a hugaimnál aludtam, felkeltem és próbáltam vissza aludni. Éreztem egy érzést, hogy nyissam ki a szemem, nem akartam, de végül kinyitottam. Egy fehér világító alakot láttam egy pillanatra, lebegett és két szarva volt, mondom biztos fáradt vagyok, be aludtam. Másnap anyumnak elmondtam, kirázta a hideg anyukámat, majd megszólalt:tegnap este felkeltem hajnalban és láttam egy fehér alakot elsuhanni a folyosón. Mai napig nem tudom mit látzunk anyukámmal
7
Durva. Csoda, hogy nem költöztetek el onnan, én már rég megtettem volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!