Emberiség hany %-a almodik rendszeresen tudatosan?
Ui: mindent lehet tudatosan ébren is kezelni a valóságban.
Az más kérdés, hogy kinek milyen az agyi kapacitása.
Butácskább emberek alap dolgokon se képesek elgondolkodni, önmagukat megkérdőjelezni.
9 pontosan ez lenne a lényege, nem?
Hogy bármit megelhess benne, akár természetfeletti dolgokat is, mondjuk egy kalandfilmet.
Hiszen mi annak az értelme ha azt almodod hogy épp túrázól? Arra még hajléktalanként is lesz lehetőséged.
Szerintem ezt senki sem tudhatja biztosan hogy mik a korlátok tudatos almodas közben.
Eleve azt nehéz elképzelnem hogy erre bárki hogyan jöhet rá, hogy van ilyen
Azzal mondjuk tudnék vitatkozni hogy ez egy egészséges dolog e hogy valaki ezt csinálja vagy ezt akarja csinálni…
Én egyértelműen a mentális gondok miatt szerettem volna ebbe menekülni, az almodozast már amúgy is csinálom, az már önmagában egy mentális probléma.
Sokak szerint le kellene róla szokni, de egyrészt nem lehet, másrészt valószínű nem is akarok mivel több mint 20 éve csinálom. Ezért tetszett meg nagyon a tudatos almodas gondolata de csak akkor ha kielhetnem benne a film ötleteimet.
De egy függő típusnak szerintem sem ajánlott.
Talán jobb is hogy nem vagyok egy sokat álmodó típus azt is csak akkor ha visszalszom.
Nekem pont ma éjszaka volt tudatos álmom, időnként elég nagy irányítási fokkal. Első ízben sikerült megoldani egy olyan problémát, ami visszatérő szimbólumként heti 2-3 alkalommal is felbukkan. A megoldás során olyan álomszimbólumokkal is találkoztam, amik a való életben is segítenek majd a probléma gyökerét orvosolni.
Szerintem sem jó ötlet szórakozási célból megtanulni. Azt sem gondolnám, hogy szándékosan elő kellene idézni. Amikor spontán jelentkezik, akkor kell arra használni, hogy az álom a hasznos irányba haladjon.
Mi más értelme lenne mint a szórakozás?
Hiszen erről szólnak oldalak a neten hogy hogy lehetne ezt megtanulni
Eddig el sem tudtam képzelni hogy valakinek spontán jön ez…
Olyan velem is volt már hogy épp egy jó álomból ébredtem és csalódott voltam, megpróbáltam erőltetni a visszaalvást, de nem mert
Akkor jottem rá hogy milyen jó lehet annak akinek megy a tudatos álmodás…
Ha lenne egy tabletta amit beveszel, ami ezt előidézi, annak a feltalálója már milliárdos lenne.
Szerintem a jövőben majd lesznek is próbálkozások, vagy akár szimulátok, amik élethűek.
Hatalmas pénzek lennének benne.
Itt egy példa, ami ma még fikció
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!