Emberiség hany %-a almodik rendszeresen tudatosan?
Én nem is álmodom, vagyis soha nem emlékszem rá.
Egyébként szerintem 0%.
Az nem egy tudatos dolog tudomásom szerint.
Remelem hogy nagyon kevés mert nekem ez lenne a legnagyobb kívánságom, hiszen tudatos álomban BÁRMIT megélhetsz
De ugyanúgy vagyok mint kólauborka, szinte sosem álmodom, max ha ébredés után visszaalszom vagy a hátamon alszom
7. A tudatos álomban sem tehetsz meg bármit. Van ami miatt kidob az álom. Például minél nagyobb az irányítás foka, annál nagyobb eséllyel ébredsz fel. Ha az álom környezetét nem piszkálod, de azon belül tudatosan mozogsz, az elég stabil tud lenni. Ha követed az álom eseményeit annyira, hogy az ne legyen kényelmetlen, akkor majdnem biztos, hogy nem ébredsz fel, viszont nem elszenvedője, hanem megfigyelője leszel az álomnak.
Amikor visszaalszol, és úgy álmodsz, nagyobb az esélyed rá, hogy tudatos álom legyen. Ha tudatos álomból ébredsz, és szándkosan visszaalszol, mielőtt teljes lenne az ébredés, akár még folytatni is tudod. Sokszor nagyobb tudatossággal, mint korábban.
8.
Van a tudatos álomnak olyan szintje, hogy kb azt csinálsz, amit akarsz. Ehhez viszont baromi sok energia kell, kb el kell vonulnid.
Az emberek többsége nem foglalkozik ilyen hülyeségekkel. Nem is tartom épnek, még a gondolatot sem.
Defektesség okozhatja szerintem, hogy páran ilyeneken törik a fejüket.
Persze, mindenki arra pazarolja egyetlen életét, amire akarja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!