Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a legijesztőbb paranormális...

Mi a legijesztőbb paranormális dolog ami valaha történt veled?

Figyelt kérdés
márc. 22. 09:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
48%
A szappanopera szerű szar életem, amit sajnos senki nem hiszel nekem
márc. 22. 18:14
 22/33 anonim válasza:
52%

Budapesti 3-mas villamoson a részegek, késes (!!) emberek, és rengeteg üvöltöző elmebeteg fényes nappal

Ha pesti vagy, kerüld a 3-mas villamost, mert mellesleg rendkívül büdös, koszos és sosincs szabad hely

márc. 22. 18:23
 23/33 anonim ***** válasza:
43%
Nálam több is volt. Pl.: Egyszer magától leesett majdnem az egész modellautó-gyűjteményem a polcról, egyszer valami kaparászta és csapkodta az előszoba ablakomat, de amikor kimentem oda, akkor semmi nem volt ott (amikor történt, még nem volt macskám, se kutyám), egyszer, amikor este körül a városom melletti erdőbe mentem sétálni, akkor lövéseket és egy hangos ordítást hallottam, nem is zavart, de aztán megint hallottam, utána már inkább visszafordultam, és most, nem is olyan rég (pár hónapja) pedig maga a sátán akart engem levadászni, mindenhol láttam, hogy követ, egyik reggel például a szomszéd kerítése mögűl nézett engem, pár nap múlva délután pedig ott körözött biciklivel a házam előtt, miközben engem bámult, aztán másnap este pedig néztem a tévét, hallok valami csattanást az udvarról, mentem az ablakhoz (amit valamiért nyitva felejtettem), hogy megnézzem, mi volt az, erre ott áll a sátán az ablakom előtt egy konyhakéssel a kezében, és le akart szúrni vele, de még időben rácsaptam az ablakot, azt' menekültem a szobába vissza. Azóta már nem látom a sátánt, de szerintem még mindig azt tervezi, hogy hogy végezzen ki engem.
márc. 22. 18:31
 24/33 anonim ***** válasza:
86%
Pár hónapja az éjszaka folyamán egy hangos koppanásra ébredtünk fel. Kiderült, hogy a konyhában elhelyezett vitaminos dobozka csak úgy leesett a padlóra magától...pedig nappal is ott volt, mégsem "ugrott le" a pultról.
márc. 22. 20:36
 25/33 Darius- ***** válasza:
25%

Amikor megerőszakoltt a lidérc! Nem tudtam az istennek sem levakarni magamról éjjel.

De raboltak el engem a földönkívüliek is, mégpedig a spermilidak. Tányérkákat vettek elő. Azt mondták, hogy köpjek bele, de nem csináltam meg. Akkor aztán nem hezitaltak sokat, behúztak jó párszor, majd beloktek egy szobába, hogy mintát vegyenek. Sajnos nem emlékszem mi történt, csak arra, hogy elvették a nadragomat és adtak helyette mást. Végül kiraktak, de nem tudom miért.

márc. 22. 23:38
 26/33 anonim ***** válasza:
22%
Egyaltalan nem hiszek ezekben a dolgokban. Felolem eshetnek le targyak meg akarmi, en ugy vagyok vele (es nem izmoskodasbol) hogy akkor mar ha ott van valami szellem akkor segitsen be mosogatni ilyesmi. Sok esetben csak az agy jatszik velunk.
márc. 23. 03:15
 27/33 anonim ***** válasza:
19%
Lol... uFóka még csak az Északi-Tengerben úszik, és neki ez így egyelőre jó. Csak az visszahat más dolgokra is, ha nem marad ott. Netán partra vetődik. Spongyabob pedig semmit sem tud az egészről.
márc. 23. 03:20
 28/33 anonim ***** válasza:
82%

Lehetett egy olyan 3-4 éve... Nem tudtam aludni, csak forgolódtam az ágyamban. Hallottam, amint valaki (valami) a nevemet súgja a fülembe, olyan rekedt, morgó démoni hangon. Nem aludtam, az bíztos! Még ugy reflexből rá kérdeztem, hogy ki az, erre anyum a másik szobából, hogy kihez beszélek. Hallottam, a hang forrását, hogy nem a szobám egy másik távolabbi pontjáról jött, hanem a fülembe súgta a nevemet. A becenevemet. Tisztán és érthetően hallottam. Még mások is számoltak be ilyenről, hogy hallották, amint a nevüket mondja, szólítja egy ilyen morgó hang.

Egyszer éjjel felébredtem, csak egy alakot láttam átsuhanni a szobán. Nem az a tipikus filmes átlátszó fehér szellem volt. Ugyancsak átlátszó, de inkább rendes, normális színekbe, mintha egy átlátszó ember lenne (vagy hogyismondjam). Nem nézett rám csak úgy "céltalanúl" suhant át, mintha nem is érzékelt, volna engem. Láttam az arcát, a körvonalait, fel is lehetett ismerni, hasonlítottam is valakihez, aki meghalt.

Ez lehetett olyan 20 éve... Reggel a tesóm költött, hogy hamar jöjjek, akar valami érdekeset mutatni. A szüleim is nézték, amint az ajtó ki-be csapódik. Nem erőteljesen, csak úgy normálisan. Húzat nem volt, direkt leellenőriztük. Más ajtó, ablak nem volt nyitva. Ja, és ha olyan huzat lett volna, hogy az ajtót mozgassa, azt mi is éreztük volna.

Anyum mesélte. Nem voltam otthon, ő ezt nem tudta, azt hitte az első szobába vagyok. Ő meg a konyhába volt. Főzött, vagy mosogatott, vagy mittudomén... Többször rámszólt, hogy ne csapkodjam már az ajtót, mikor már a többszöri felszólitás után "saját kezébe" akarta venni a dolgot, átjött az első szobába, meglepődve konstatálta, hogy nincs más a házban, rajta kívül. És akkor egy szellőt érzett az arcán, mint amikor valaki nagyon közel gyorsan elmegy előtted. Hogy mi volt ez? Ezért leelenőrizte, hogy honnat jöhetett a huzat, de minden ajtó, ablak csukva volt. És akkor nemsokára érkeztem haza, és akkor mesélte el ezt nekem.

márc. 23. 13:07
 29/33 anonim ***** válasza:
83%
akik lepontoznak nyilvan ertelmes magyarazatot tudnak adni ezekre a dolgokra. Mar eleve hinni csak olyan dolgokban hiszunk amik nem is leteznek vagy pedig nem kezzel foghatoak.
márc. 23. 14:37
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokáig azt hittem, hogy paranormális dolog, de aztán bevallotta a tettes, hogy ő szórakozott velem, de sokáig konkrétan rettegtem az éjszakától. Úgy voltak a szobáink, hogy én együtt aludtam a húgommal, a bátyánk meg a folyosó másik oldalán. Volt egy plüssállatunk, amivel fel lehetett venni beszédet, és ha megnyomtad a kezét, akkor lejátszotta. A bátyám rájött, hogy valami hiba van benne, mert ha egy bizonyos módon nyomod meg a kezét, csak percekkel később szólal meg. Berakta hozzánk, aztán volt ideje visszamenni a saját ágyába, míg megszólalt a plüss. Nagyon sokszor megcsinálta, mi meg rettegtünk a húgommal. Volt, hogy kivittük, ő meg visszahozta, sikítást vett rá vagy valami zenét, ő nagyon jól szórakozott, mi meg nagyon féltünk. Amikor megunta, abbahagyta, de akkor már mindketten felkeltünk úgy is éjjel, hogy nem volt semmi, csak féltünk. Aztán bevallottam, hogy ő szórakozik. ...
márc. 23. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!