Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a legijesztőbb paranormális...

Mi a legijesztőbb paranormális dolog ami valaha történt veled?

Figyelt kérdés
márc. 22. 09:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%
5# hasonló nekem is volt, csak nem lámpával, hogy exem jött hozzám hogy kibéküljünk és amit korábban kaptam tőle nyakláncot ami egy kilincsen volt lógatva, egy szekrényajtón, állandoan lengedezett es kopogott a szekrényen mig fel nem ébredtem rá, folyamatosan, és az is egyre jobban es hangosabban.
márc. 22. 10:44
 12/33 anonim ***** válasza:
75%
Az en lanyom is kacagott pelenkazas közben mikor a plafonra nézett. Mondtam mit kacagsz csillag azt mondja egy maci es mutatott felfele (macsinak mondta)
márc. 22. 10:46
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Később nála mikor már beszélt olyan volt, hogy elkezdett beszélni elalváskor hangosan, hogy mit csinálsz? Miért csinálod? Kérdeztem te kihez beszélsz? Mi ez? És azt mondta ráfújt valaki erősen. És kétszer is. És mutatta.
márc. 22. 10:53
 14/33 anonim ***** válasza:
54%
Igen, a gyerekek látják a szellemvilágot. Kesőbb az iskola öli ki belőlük, mert csakis a “logikus” gondolkodast aktivalja
márc. 22. 10:56
 15/33 anonim ***** válasza:
95%

11# vagyok

Az úgy volt hogy külföldön éltünk kint(ő külföldi)

Én őt otthagytam szakítottunk. És mentek a könyörgések aztán évek múlva is megtalált videocset meg a higyjek neki es menjek vissza. Én meg se mozdultam. Tehetetlenségében ugy döntött eljön Mo-ra szervizeltette a kocsit. Mégcsak nem is készültem rá. Kaja sincs időm se dolgozom is feje tetején áll a ház es a napot se tudtam meg azt se tényleg jön e vagy csak most van vmi heppje de majd kialussza és elmulik. Nem foglalkoztam vele mivel elég bajom volt enélkul is amikkel foglalkoznom kell.

Szóval tudtam ugyan de az nem tudatosult, hogy tényleg jönne is.

A lánc meg éjszaka elkezdett kopogni ütemben egyre gyorsabban, aztán erre rá kb 2 napra, hívott, hogy x órakor már itt van. A munkahelyemen kellett fogadnom is, mivel még erre se készültem hogy szabi vagy bármi. El se engedtek így hirtelen. A munkahelyemen be kellett mutatnom a fönöknek is így és várnia kellett munkaidő végéig rám.

Es hát kaja se volt a hűtőben se, meg tényleg semmi sehol. Ágynemű se szinte neki.

Vissza akart vinni magával kèrte hogy menjek pakoljak. Nem mentem vissza. Nem bánom. Ő nem az akiben bízni lehetne. Ezt már eljátszotta.

márc. 22. 11:05
 16/33 anonim ***** válasza:
92%

14

Én ezt ugy tudom úgy van hogy újszülött kezdetben tapasztalati úton tanul, az anyanyelvet is és nem gondolati vonalon, mivel nincsnek még gondolati idegpályáik. Az egesz idegrendszer gondolkodas és az hogy már logikai úton is kezd gondolkodni pl előre is (pl túl magas a csúszda arra nem megyek fel), ez 6 éves korra alakul ki.

6 éves korban az érzelmi tapasztalati alapú tanulást felváltják a logikai tanulási folyamatok(és az ujszülöttkori reflexeknek pl moro reflex, is teljesen le kell épüljenek, ami sokaknál elmarad az meg hiba). És egyre nehezebb lesz egy idegennyelvet is megtanulni 6 éves kortól, 10 éves kortól es igy tovább.

Nem az iskola rontja el a tanulási folyamatokat. Hanem 6 éves korban már kialakultak az idegpályák rendszerek reflexek az agyban és logikai gondolkodasra tér át az ember. Nem is véletlen tették az iskolakezdést 6 éves korra.

Az is ezt jelzi, mikor már kezdik megkérdőjelezni a télapót is, hogy hadakoznak az érzelmi és racionális gondolkodas közt már. Váltás van. Ez 6 éves kortól akár 4 évig is eltarthat.

márc. 22. 11:11
 17/33 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem egy gyereknek meg inkább sok érzékcsalódása van. Látják a szellemvilágot...hát nem tudom, nekem ez úgy tűnik, hogy egy felnőtt találta ki, és olyan jól hangzik, hogy terjesszük el.
márc. 22. 11:52
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Ja, meg a masik, hogy eldöntöttem megmutatom a lányomnak, ki volt az első fiúbarátom. (Kb 11 eves volt) Persze mivel kulfoldon lakunk már, csak facebook all rendelkezésre, fotók nincsenek, a pasiról sose beszeltem addig neki es másnak sem.

A barátaim közt sincs, de megataltam a facebookon es mutatom neki a fotót. Erre a lanyom a becenevén szólítja mikor meglatja, azon a neven amin csak en es a nem hivatalos ismerősei szólították. Nem volt honnan tudjon róla. Sejtmemória vagy mi

márc. 22. 12:15
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy időszak, amikor rendszeresen voltak fura dolgok az otthonunkban (konyhában rendre leestek olyan dolgok, amik biztosan voltak a helyükön, amik nem tudtak volna csak úgy, maguktól leborulni), de messze az volt a legijesztőbb, ami a fürdőben történt.

Egyedül voltam bent, nem volt se ajtó, se ablak nyitva, késő este volt, mindenki aludt, én meg még akkor mostam fogat. Az ablak mellett van egy picike kis polc, amin régen 2 mű orchideát tartottunk és egy kosarat, szépen, ízlésesen elrendezve. Fogmosás közben fura hangot hallottam abból az irányból, de először nem foglalkoztam vele, mert már mentem volna aludni. Egy pillanatra csend lett, aztán újra hallottam, de akkor már odanéztem; a két orchidea egymás mellett volt, teljesen a falnak szorítva, a hang pedig, amit hallottam, pedig a cserepük arrébb csúsztatása volt.

Pedig tudom, hogy nem úgy álltak, mert fogmosás előtt vettem le a két virág melletti kosárból egy WC papírt, és azokhoz nem nyúltam, és feltűnt volna, ha annyira gázul állnak.

Elég para volt, hamar ki is "mentem" onnan :D

márc. 22. 12:20
 20/33 anonim ***** válasza:
88%
Nem olyan ijesztő, de a tárgyak elmozdulnak a szobámban. Már megszoktam. :)
márc. 22. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!