Elore meg van írva a sorsunk?
Na, és már ki is bújt a szög a zsákból. Ezért nem kellesz a nőknek. Az ELSŐ ilyen jelre, hogy kezded a bűntudatheltő hisztit meg az agresszv, ideggyenge faszágaidat, akkor mész a kukába.
Volt szerencsém hasonlóhoz. Ahogy nem úgy volt valami, ahogy elképzelte, már mentek is az idegbeteg dolgai. Fenyegetett, hogy idejön, meg akkor is be fogom engedni, meg stb.
Beteges, hogy szerinted te TÚL RENDES vagy. Ja, persze, te tökéletes vagy, mindenki más meg a gonosz.
Komolyan, a gyakori kárdásek lassan a diliházba valók gyűjtője. A normálisabbja már kopik ki innen, de az ilyen idegbeteg, kényszerzsubbony-gyanús emberek ömlengései napi szinten ki vannak posztolva. Nem kell ide Lipótmező, jönnek 24 órában ide posztolni.
Nekem igazán nem volt kapcsolati elvárásom. Összejöttem egy fiúval, kedves, rendes, hozta az ajándékokat stb. De ez kb. semmi, mert hosszú távra nem lehetett vele tervezni. Ami pénze van, azt a mai napig elkölti hó végére az utolsó fillérig. Mindegy mire, csak a fizetéséből nehogy már félre lehessen tenni. Ha valamiben nem értünk egyet nagyon megsértődik, hozzá sem lehet szólni. Ha az anyjára mérges, akkor pusztuljon az egész világ, letiltott engem is, aztán visszakérincsélte magát. Ha spam ímélt kaptam férfi feladóval, akkor már fel volt teljesen háborodva. De szóba álltam fiúval munka miatt, akkor jött a duzzogás. Bezzeg ő társkeresős üzeneteket kapott, jelölgette a lányokat fészen, meg ölelgette az összes lány barátját, még az exét is. De ha szóvá tettem, akkor elkezdett duzzogni, hogy ezzel most mi a baj.
De ja, nagyon kedves volt, nem vert, nem ivott. Azért nehogy már ez legyen a mérce a 21. században.
Bocsi srácok, de nézzetek szét a saját portátokon, mielőtt minden mai 20-as és 30-as nő prostinak lenne nyilvánítva. Mondjuk az a baj, hogy - kedves Kérdező - a válaszaidból ítélve te is csak a pozitív megerősítésért vagy itt.
Szóval, nem, nem a sors miatt van ez. Szimplán magadba kell nézned.
Egy ilyen kérdés kiírása önmagában is válóok. Meg a többi "okosság".
Az emberek normális többsége, ilyen "előre megírt sorsokról" legfeljebb viccesen, röhögve beszél.
Aki ilyen butaságokat komolyan vesz, nem sok esze lehet.
Sorsod befolyásolhatja hibás nevelés, hibás minták beégése, amin esetleg nehéz lehet úrrá lenni, ha nem is lehetetlen.
Befolyásolhatják születéstől meglevő mentális problémák is.
Többi lényegében csak rajtad múlik, magad vagy a sorsod kovácsa, a régi magyar mondásnak megfelelően.
35-ös, most neked van stroke-od vagy nekem? Csak mert konkrétan hablatyolsz és érthetetlen vagy.
Vagy csak megint egy gyakoris elmebeteg , akit be kellene záratni.
Valamilyen szinten sok fontos állomás és minden fontos illető elő van rendelve, de a helyzeteket alakíthatjuk szabad akarattal. Illetve sajnos el is romolhatnak akármi-akárki által. Ezért kell nagyon belső hangra hallgatni.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!