Elore meg van írva a sorsunk?
Figyelt kérdés
febr. 13. 12:58
21/62 anonim válasza:
Kérdező igazad van. Itt mindenki könnyen beszél mert összejött nekik az élet. Meg tudom érteni a helyzeted.
22/62 A kérdező kommentje:
Ja túl rendes vagyok, lehet az a baj
Ütni-verni kéne a nőket lehet
febr. 13. 16:29
23/62 anonim válasza:
Inkább vszleg nem vagy eléggé magas és/vagy eléggé jóképű és/vagy eléggé jótestű.
25/62 anonim válasza:
Nálam is ez volt 18tól eddig semmi mert normális vagyok. Nem kell ütni verni őket hanem nem kell foglalkozni velük és ennyi. Akkor talán összejön valami mikor nem számítasz rá...
26/62 anonim válasza:
Mások jobbnak vélt élete könnyű innen kivülről , benne lenni más . Nincs etalon kinek mikor mit kell elérni megélni elhagyni . Aki kapcsolatban él néha kilépne abból pár napra vagy mássá akarna válni,csak ezt nem hirdetik . Amikor gyalogoltam auto kellett,az jobb , de két esetben bevásároltam kiköltekeztem miatta . Nem volt az az sem jobb sem könnyebb csak másként előnyös és hátrányos . Ez van ha szexpartner van akor komolyabbá akarjuk birtokolni , amikor partner van akkor legyen szabadabb ne ütközzünk túl szorosan egymásba . Egyedül lenni szabadabb önállóbb de nincs sem érzelem sem szenvedély élvezet másiktól. Olyan nincs hogy minden zajlik egyszerre .
27/62 anonim válasza:
23 # Itt ezek megvannak párosulva igénnyekkel elvárásokkal izléssel. Padlást meg lehetett tölteni akaszkodó macákkal kislányokkal alja prostiszerű mártirkodó és zsarnoki kihasználos nemberekkel. Más kellett szebb jobb érdekesebb , abból kevesebb van de érdemes kivárni . Sokan túlválasztanak vagy beérik egymással megalkuvással.
28/62 anonim válasza:
Én tudnék olyat mondani ami mindenkit elgondolkodtatna aki azt gondolja hogy nincsenek megírva a sorsok…
Előtte én sem hittem benne, azóta igen.
Azért mindent nem lehet a felmenőid traumáira meg az epigenetikára fogni
Még akkor sem ha az is nagyon szar
Vannak már olyan események amikkel a tudtodra adja a felsőbb hatalom hogy irányítás van és sors
29/62 anonim válasza:
Kérdező boy! 40 feletti nőknél próbálkozz ők még értékelik ha valaki normális, 20as 30as korosztály már nagyon beteg!
30/62 anonim válasza:
Nagy kurvák mind ne görcsölj rá nem érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!