Elore meg van írva a sorsunk?
Mindenki saját maga alakítja a jövöjét, tőled függ milyen életet élsz nem mástól nem mástól kell várni a boldogságot neked kell tenned érte, vagy ha arra érted, hogy az emberiségnek megvan-e írva a jövője.
Szerintem az sincs, ugyan úgy vagyok ezzel is,hogy az emberiség közösen fog dönteni arról, hogy mikor és milyen módon fog kipusztulni a világ, vagy ha a jó irányba fogunk halani akkor miként lesz nagyobb a szeretet a földön és hogyan hozzuk helyre de ennek nem sok esélye van, régen sokat gondolkodtam ezen, hogy miért nem tesznek az emberek azért, hogy jobbak legyenek miért van ez a sok rosszindulat de már nem is nagyon érdekel úgy se fogom kitalálni meg senki nem fogja tudni megmagyarázni.
Ott hogy valaki 18 eves friss jogsival balesetezik, (nem o volt a hibas) masvalaki 40 eve vezet koccanas nelkul
Meg ott hogy valaki egy eleten at keresi az igaz szerelmet, valakinek meg 16 evesen osszejon
És ez mit bizonyít?
Mi az elképzelésed, mindenkinek pontosan ugyanazt az életet kéne élnie, másodpercről másodpercre?
Ezotériás témát miért nem oda írsz?
Szerintem nincs megírva senkinek a sorsa, bár az igaz, hogy az adottságai és a körülményei sok mindent meghatároznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!