Van valami olyan gyakorlat, meditáció, igézés, woodoo vagy BÁRMI, amivel el tudom viselni az embereket?
Állj a tükör elé és mondogasd hogy szeretem magam, szeretem magam, szeretem magam.......
Üdv. Szabó Péter
Attól kicsit több kell: szerencsésebb, ha végignézed, hogy minek örülsz a saját személyiségeddel kapcsolatban, esetleg megpróbálod kideríteni, hogy ez miért van. Ez egy önelemzés, de nem árt megcsinálni.
A jóga egyébként nem a légzésnél foglalkozik a személyiségeddel való összebarátkozással, hanem a legelején, ahol pl azt mondja, hogy ne egyél, igyálj, kefélj túl sokat. Az öt tiltás és az öt előírás.
Itt bővebben, ezt érdemes mindenkinek megfontolnia, akár jóga akár nem. Az idegen szavakat nyugodtan ki lehet hagyni.
én magam részéről ateista vagyok, de az 5. pont értelmezhető ateistaként is.
aki nem ismer az is elemezgethet azok alapján, hogy itt az ezotériában keresel megoldásokat egy fiktív tudományi területen. Olyan kétes alakoktól akik hisznek a mágiában stb. Ráadásul te is hiszel az ilyesmikben.
Nem kell ilyesmikben hinned és pláne ilyen dolgokkal megpróbálnod a megoldást. A mágia nem létezik és nem ad semmire se megoldást. Csak arra való, hogy az emberek egóját növessze az álltal, hogy az ember különb és különlegesebb. Leginkább a mágia negatív aspektusához nyúlnának az emberek, ahogyan te is a wouduhoz is nyúlnál. Tehát ezek alapján pláne egy ember sem jobb semminél és senkinél sem.
Én mindig is gyűjtögettem a pénzt. Már kisgyerekként elakartam költözni és már akkor volt eszem, hogy minden nagyon drága. Elmosogatásokért, takarításokért, kerti munkákért, bevásárlásért, cipekedésekért és sütés-főzésekérz vagy gyerek vigyázásokért kapott pénzt eltettem. Nem vettem édességeket és játékokat. Ünnepekkor is eltettem a pénzt. Szakácsnak mentem ahol a gyakorlati munkahelyen pénzért dolgoztunk, valamint ösztön díji pénzt kaptunk a tanulmányi eredményünk alapján, mert nálunk hiány szakmának számított. utánna két éves érettségire mentem, de közben a Mekiben dolgoztam. Mindent elraktam és amint letettem az érettségit 23 évesen, tudtam venni lakást 3,2millióért és még maradt az egy éves illetékre és közben még dolgoztam a mekiben, majd szakácsként. Most egy gyárban dolgozok nagyon könnyű össze szerelősdit, mert meguntam a szakácskodást, az állandó meleget és azt, hogy ünnepnapokon is dolgoznom kell.
Mindenki irigy rám, mert volt és van eszem. Senki nem mondta, hogy na gyerekkoromban kezdjek el gyűjtögetni. Anyu is aki szegény rákban halt meg 2 éve, nagyon büszke volt rám ezek miatt.
Nem lettem ugyan diplomás és nagy ember, de elmondharom magamról, hogy teljesen önnállóan terveztem az életemet, a tanulmányaimat és ugye a lakásomat. Akinek ez nem tettszik az ne rajtam vezesse le a dühét.
Te veled is ez van. A saját nyavajgásaidat, kifogásaidat magadnak és másoknak adod elő. Azért útálod az embereket, mert érzed és tudod, hogy ostoba vagy az önnálló életre. Másokat hibáztatsz a saját nyomorúságodért.
Ha lenne mágia vagy természet feletti lények vagy erők stb. Azok sem segítenének neked. Segíts magadon és igenis szedd össze magadat, ha valóban el akarsz költözni!
Ennyi.
Igen, két ilyen varázslat van:
1."Költözés"
2." Lexarom tabletta."
Lehetőségeihez mérten válassz!
Menj kulfoldre kamionozni akkor csak 3-4 napot leszel otthon penzed is lesz
Vagy tanulj programozast millios fizetes tudsz kivenni lakast egyedul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!