Vannak itt pure blood emberek, akik csak hasonlóakkal tartan(án)ak kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben új értelmezést kapott az misztikus pure blood kifejezés.2023. szept. 16. 17:30
81/86 anonim válasza:
A te egyedi esetedből akarsz általános következtetést levonni? Mensa szintű IQ-val nem kellene!
82/86 Laylah válasza:
Te általánosíthatsz alaptalanul, de én nem? :) Felőlem legyen.
83/86 anonim válasza:
Én nem általánosítottam, hanem felmérés eredményét közöltem.
84/86 Laylah válasza:
Be tudnád linkelni a felmérést, légyszi? Az iskolázottság-oltottság összefüggésről már olvastam, de az IQ-ról nem (mivel az nem is egy nyomon követhető adat az állami rendszerekben).
85/86 anonim válasza:
Az IQ és az iskolázottság között azért eléggé erős korreláció van. Azzal együtt is, hogy természetesen vannak kivételek.
86/86 anonim válasza:
Akkor kiderült màr,hogy mi van? Tartja veled valaki a kapcsolatot? Van egy tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!